Pobednik vraćen na postament (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pa gde bas po ovoj kisi, a uprkos vremenskoj prognozi…?? Valjda ce malter delovati…?!! Sva sreca ceremonija, ce biti u skracenoj verziji,zbog kise i najavljene- promaje..Jjedva cekam, izvestaj , Beogradske hronike RTS-e…

  2. Da li je istina da je pobednikovo“ istorijsko“ zimovanje i povratak kući poreske obveznike koštalo „samo“ 200.000 evra? Iako je od pobednika previše je, hvala Bogu pa nema više pobednika.

  3. E posto je stub legitimno kriv sad mi je mnogo lakse. Vec sam se uplasio da je stub prekrsio neki Vesicev zakon o nakrivljenosti i da ce za kaznu morati da se ispravi – kako zna i ume.

  4. Ajme …postavili “ pobednika “ bez Ace …ajme …ovom “ ne talentu od knjizevnika “ sleduje “ cipel cug “ i naslovne stranice “ blatoida “ jer nije ni “ osuo “ vatru na Djikija ( plasi se suda i novcanih kazni ) ni Solaka ( koji ga nije jos tuzio ) zbog astronomske cene malih i sitnih opravaka

  5. „Pobednik“ otišao gore, gde mu je i mesto, a Gubitnik ostade dole i ode da piše drugi „roman“!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.