U sudaru kombija i kamiona dvoje poginulo, petoro povređeno 1Foto: Nenad Kovačević

Na području Beograda tokom noći dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe poginule, a osmoro je teže i lakše povređeno, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, u saobraćajnoj nesreći koja je prijavljena u 22.30 na autoputu kod „Auto-komerca“, u sudaru kombija i kamiona poginule su dve osobe, dok je petoro teško povređeno.

Uz intervenciju vatrogasaca povređeni su izvučeni iz vozila, troje njih je prevezeno u KBC Zemun, a dvoje je hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Prema informacijama iz hitne pomoći svi povređeni i preminuli u ovoj saobraćajnoj nesreći su se nalazili u kombiju i svi su srpski državljani.

U Bulevaru Kralja Aleksandra 384, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 1.25 povređene su dve ženske osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

U 22.40 u Bulevaru Vojvode Putnika oboren je motociklista, muškarac (30), koji je sa lakšim povredama prevezen na Urgentni centar.

Hitnoj pomoći je prijavljena je i saobraćajna nezgoda u Jakovu, koja se dogodila u 1.40, ali nije bilo povređenih.

Služba Hitne pomoći je tokom protekle noći na području Beograda primila ukupno 78 poziva, od kojih je 21 poziv bio sa javnih mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari