Vesić: Ne odgovaram na izjave Ne davimo Beograd, jer su aktivisti pokreta „politički profiteri“

Ostavite komentar


  1. Vesić je obavešten o svima samo nije obavešten šta to treba da uradi za Beograd od prioriteta, najvažnije je šminkanje glupim fontanama i trošenje para građana Beograda a nije se setio nijedne divlje deponije u Beogradu a ima ih na stotine izvor zaraze, zagađenja voda, zagađenja vazduha a gde je Topčiderska reka koja je kanalizacioni kanal itd, itd, važna je jelka za turiste a Beograd ima mnogo veći prečnik od Knez Mihajlove ulice, Vi ne radite svoj posao i ne znate da radite uglavnom jurite dva čoveka na deponiji u Vinči a ne znate da ta deponija može da eksplodira od silnih gasova a to što tinja godinama i to ne znate, bolje bi vam bilo da ćutite jer lupetate kao i svi vaši saradnici koji primaju platu od građana ove zemlje.

  2. Zorica Barbaroša, sve to što pominjete i kačite na leđa Vesiću postojalo je kao problem i u doba žutih „revolucinara“ petog oktobra…I ništa nisu rešili i nijednu fontanu izgradili…jer nisu imali vremena- trebalo je njihovim ekspertskim mozgom smisliti kako što više opelješiti Beograd…Hoćete da pričamo šta su sve, osim duga od 619 miliona ostavili za sobom? Možda da od građevina pomenemo Terazije kartonsku repliku, koja je godinama plašila ptice, onako raspadnutih kulisa? Hoćete da pričamo o pazl gradu na Banjici, stecištu bačenih igala i đubreta, jer nije radio ni par meseci? Hoćete o zarđalim podzemnim kontejnerima? Imamo dobro pamćenje srećom, a zašto vama i mnogima smeta sve što uradi ova vlast, a radi mnogo i vredno i korisno za građane, e to vi najbolje znate…

  3. Pa jedini smisao bavljenja politikom jeste profiterstvo, sta drugo. Ako si agresivan, boga mozes da zaradis.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.