Vesić: Spomenik Stefanu Nemanji „novi vaskrs Srbije“

Ostavite komentar


  1. Drago mi je što će BGD dobiti ovaj monumentalni spomenik koji odslikava debilnost njegove uprave i približno 1/3 stanovnika. Njime će na veoma očigledan način biti razrešena i javno obznanjena stara dilema: Da li smo mi idioti?

  2. Kako bi ovaj iritantni fićfirić mogao o nečemu da priča trebalo bi da zna značenje reči. Elita označava najbogatije i najobrazovanije pojedince nekog društva. Opskurni lilovi iz njegovog okruženja i stranke možda ispunjavaju prvi uslov, ali drugi neće nikada. Prupadnici elite nemaju lažne diplome, doktorate i postignuća. Negativna selekcija koju vrše je početak kraja zajedno sa svim podelama u društvu koju proizvode. Srbija je imala razne izdajnike i paščad koja ne vidi dalje od ličnog interesa ali ovakve nikada u novijoj istoriji što bi rekli neki. Zašto se u konpoziciji spomenika nalazi raspolućen šlem i šta on predstavlja? Da li ovaj moralni liliputanac može to da objasni? Ne verujem. Pre je ovo početak kraja nego Vaskrs Srbije.

  3. vesicu i trg republike si uništio bio je lepši ranije. Uništavaš Beograd.

      1. više je stvar zdravlja. prođi jednom preko trga oko podneva kada je temperatura preko 30 stepeni. još ako imaš sreće da čekaš na semaforu…

    1. Trg je bio I ostao bezlican,onaj kome jeste bio lepsi nikad nista lepo nije ni video…

  4. Ja bih tog Vesiá strpao u vremeplov i poslao ga nayad u 1389. godinu, da se vi[e nikada ne vrati.

  5. Baš lepo.. Ako nisu do sada turisti imali čemu da se smeju kada dodju u Beograd, ovo jeprava prilika.. Zaista se ne zna ko je veći idiot: oni što rade šta im padne na pamet ili mi koji sve to nemo posmatramo, ne mrdamo ni prstom i čekamo da „neko drgui“ dodje i reši naše probleme..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.