Vojna policija izbacila nezavisne umetnike

Protest građana koji su usli u samački Vojni hotel Dorćol i pretvorili ga u Kulturni centar NNK

Ostavite komentar


  1. Zaista!?… Dajte mi istorijski primer gde je neko vojsku pregazio s pesmuljcima Ay Carmela, Bella ciao, Internacionala, Bandiera rossa i sličnim… Nije, bre, ovo stanje pesma evrovizije niti rat pesmicama. Kome nije jasno nek mu bude, ako naoružana vojska stane ispred sopstvenog naroda u odbranu sopstvenih interesa, ako predsednik veli da su 83% građana idioti… i sl… znači da 17% sns življa raspolaže svim polugama vlasti i vrši javni dehumanizam u svim sferama društva i društvenog života. I umetnici, i ostatak od ukupno 83% idiota Srpske populacije, to zaista i jesu ako misle da će s pjesmom i parolama odagnati najružnije pojave ikada, naprotiv. Klin se klinom izbija.

  2. A da vidim da ista ekipa pokusa da porusi Islamski centar u Novom pazaru ili skine barem JEDNU od 1000 albanskih zastaba u Bujanovcu tokom Albanskog praznika Dan Zastave. U Veliki Trnovac ne smeju ni kao turisti…

Ostavite komentar


Beograd

Nova linija 610 E saobraća od sutra 9

Nova linija 610 E saobraća od sutra

Ekspres linija javnog prevoza 610 E počeće od sutra da saobraća na relaciji Novi Beograd (Blok 70) preko Surčina do Jakova i na liniji će raditi tri vozila sa intervalom nailaska od 30 minuta, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.