Agencija pokrenula postupak protiv Gorana Rakića i još dva srpska funkcionera sa Kosova

Ostavite komentar


  1. U cijoj nadleznosti su ovi funkcioneri, odnosno koja Agencija je pokrenula postupke?

    1. Mnogo ima takvih ali niko ne sme da ih dira jer su Vucicevi puleni. Mafijasi koji ucenama i pretnjama ostvaruju sve ciljeve koje im Vucko postavi. Jadni smo mi koji sve gledamo sta rade a niko ne sme da kaze jer ce posledice biti katastrofalne. Svi oni nepismeni a imaju funkcije i na fakultetima. Uzas

    2. Oni su naši državljani, a pošto žive na našoj teritoriji, južnoj Srpskoj pokraini, pokrenula je postupak naša nadležna institucija.

  2. Milina je biti funkcioner na severu Kosova. Zakoni Srbije tu ne vaze, a zakone Kosova (iz patriotskih razloga) se ne priznaju. Pa uzima koliko ko hoce. Atmosfera slicna divljem zapadu.

    1. Meka za kriminal je sever Kosova, a najverovatnije potpomognuta drzavnom sluzbom Srbije.

      1. Na svu srecu ostatak kosova gde su Albanci vecina je meka vladavine zakona, postenja i morala… Kao nigde na svetu. To pokazuju i skromne kucice u kojima zive Taci ili Haradinaj,

    1. Mnogo ima takvih ali niko ne sme da ih dira jer su Vucicevi puleni. Mafijasi koji ucenama i pretnjama ostvaruju sve ciljeve koje im Vucko postavi. Jadni smo mi koji sve gledamo sta rade a niko ne sme da kaze jer ce posledice biti katastrofalne. Svi oni nepismeni a imaju funkcije i na fakultetima. Uzas

  3. …. kazne su smešne, pogotovo kad znamo da ih niko od političara ne plaća jer su oni iznad !

  4. Pokretanje istrage je samo za uveseljavanje opljačkanog srpskog naroda. Nema od podnošenja krivičnih prijava ništa, i ako ih kazne, biće to verovatno samo bednih 50.000 dinara!

  5. Evo ga Vucicev Demakleov mac iznad glava predsednika srpskih opstina..u slucaju da ne prihvate dogovor koji on postigne sa Albancima.

  6. Ne samo političari, već i svi gradjani moraju da prijave svoju imovinu nadležnim službama. Ukoliko pomenuti političari nisu prijavili deo imovine učiniće to.

  7. Bolje da taj Rakić odgovara zasto nema testiranja već nedelju dana za Srbe sa severa Kosova, tačnije pacijenti i sa naj gorim simptomima vise ne mogu da se testiraju u ambulantama na severu jer kažu da Srbija vise neće da testira Kosovske drzavljane!!!!!

    1. Na „Kosovu“ sistem ne funkcioniše, i kod njih korupcija cveta, tako da ovakvo pokretanje postupka kod njih nije ni moguće.

  8. I sve da im se svasta nesto dokaze, platice 50.000 din i nastaviti kao casni i posteni ljudi. Nas problem je sto smo dosli u situaciju da nam pored nasih sopstvenih mafijasa, kosovari dodju kao male umiljate mace. Sami sebe cemo pojesti.

  9. Nekom se zamerili.
    U ovoj zemlji se jedino tad zapreti tužbom ili pokreće sudski postupak.
    Pošto, naravno, to nikad ne dodje do kraja niti, ne daj Bože, sankcioniše.
    (Odgovaraju samo ljudi koji nemaju vezu.)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.