Aida Ćorović odgovorila Vučiću: Naš narod lepo kaže da u praznoj tegli i muva dobro zvuči 1foto FoNet Milica Vučković

Naš narod lepo kaže: „U praznoj tegli i muva dobro zvuči“. Jadan je predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem, kaže aktivistkinja Aida Ćorović za Danas komentarišući Vučićevo pominjanje njenog imena u sinoćnjem javnom obraćanju naciji pošto je ona na tribini u Dubrovniku rekla da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

„Aleksandru Vučiću je zlata vredan svaki razlog da kuka, cmizdri i da se kao derište bacaka po podu, njemu je uloga Kalimera jedina mera stvari i samo vreba trenutak i razlog da javno kukumavče kako je ugrožen. Naravno, nema on problem da masno i besno slaže, njemu je bitno samo da su reflektori upereni ka njemu i da on konstruiše priču kako je žrtva“, kaže Ćorović za Danas.

Ona dodaje da u državi u kojoj se sve, ali, bukvalno sve raspada i koja tone na dno ambisa, on sedi u busiji i gleda šta je ko o njemu napisao na mrežama i da li ga je neko „ogovarao u kafanu“ i to zaista sada ima razmere ozbiljne psihopatologije.

„Za mene je ključni indikator da su njegove rakcije u direktnoj srazmeri sa tačnošću onoga što njegovi oponenti izjavljuju, pa, što naše izjave bliže dodiruju njegove strahove i bojazni, to je njegova reakcija ostrašćenija i potreba za osvetom snažnija. Ukratko, ovakva reakcija samo potvrđuje da je moja izjava prilično pogodila u metu, te da sam ozbiljno uznemirila njegove unutrašnje demone, ali, to nije moj, već njegov problem“, navodi naša sagovornica.

Ta aktivistkinja dodaje da je poslednje što želi predsedniku Vučiću jeste „da ga neko ubije i da od njega napravi mučenika“.

„Želim mu dobro zdravlje i dug život, pa da dočekamo da bude izveden pred sud i odgovara za zločine koje je počinio nad Srbijom i njenim građanima i građankama“, kazala je ona.

Podsetimo, Vučić je sinoć, pominjući Aidu Ćorović, rekao da se „ne druži sa kriminalcima, odbacujući njene reči sa tribine u Dubrovniku da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti“.

„Rekla je da smo pokušali da je kupimo kada joj je moja savetnica ponudila pomoć zbog toga što je kazala da nema od čega da živi. Dakle, to što ćete mene da ubijete, o čemu sanjate već godinama, još niste sproveli u delo, a pobediću vas opet“, rekao je Vučić i dodao:

„Stvarno mislite da se predsednik Srbije druži sa kriminalcima, iako postoji ogroman broj ljudi koji znaju svaki moj korak. Ja nemam viber, a ne skaj ili nešto drugo, šta vam je ljudi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari