U kompaniji Fijat automobili Srbija (FAS) otvorena je FAS akademija za obuku kadrova u oblasti postprodaje, odnosno dilera, dobavljača i servisera automobila marke „Fijat“.

Akademija, ili Trening centar, koji je preksinoć u fabričkom krugu FAS-a otvorila generalna direktorka kompanije Fijat automobili Srbija Silvija Verneti, prostire se na 400 kvadratnih metara i opremljena je najsavremenijim sredstvima i učilima za obuku i usavršavanje zaposlenih u FAS-u, Fijatovoj prodajno-servisnoj mreži i dobavljačkim firmama.

– Kompanija Fijat automobili Srbija stalno radi na usavršavanju zaposlenih i unapređenju poslovanja fabrike. FAS akademija omogućiće prodajnom i postprodajnom osoblju neophodnu tehničku i stručnu podršku za obučavanje i usavršavanje, rekla je preksinoć direktorka Verneti, napominjući da će novootvorena akademija značajno doprineti poboljšanju kvaliteta usluga u oblasti prodaje i postprodaje, te da će unaprediti i poslovanje i znanje zaposlenih u FAS-u, koji su, kako je istakla, najveći adut kompanije. Ona je tom prilikom istakla i da otvaranje Trening centra, ili akademije u krugu FAS-a, predstavlja „korak dalje u razvoju projekta Fijat automobili Srbija“.

FAS akademiju, pored ostalog, čine kabinet za teoretsku nastavu, multimedijalna sala, te prostori za dijagnostiku i praktičnu obuku. Ta dva prostora mogu da se koriste odvojeno, ili kao zajednička prostorija, u zavisnosti od vrste obuke. Akademija je osmišljena i opremljena prema najnovijim svetskim standardima. Fijat grupacija, rečeno je preksinoć, trening centre ili akademije ovoga tipa ima u svim svojim većim fabrikama širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari