Šapić se oglasio o nesreći kod Karađorđevog parka: Opozicija se bavi "nekrofilnom politikom" 1Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić optužio je deo opozicije da se „bavi nekrofilnom politikom“ i da „kao da žudi, iščekuje i priželjkuje“ da se u gradu desi nesreća poput otpadanja točka autobusa, zbog čega je jedna žena poginula, pa da bi zbog toga optužili vlast.

„Živimo u neko novo nekrofilsko vreme, u kojem se priželjkuje neko zlo, nesreća, da bi se na tom gradila neka nova politička platforma i strategija. Koristiti ovakvu nesreću u političke svrhe je jedna vrsta političkog lešinarenja“, rekao je Šapić novinarima posle svečanosti obeležavanja početka radova na podzemnoj garaži u Vlajkovićevoj ulici.

On je istakao da je uhapšen mehaničar privatnog prevoznika koji je osumnjičen da nije dobro zašrafio točak, a da grad nema veze sa tim, niti ovlašćenja, jer je za tehničke preglede nadležna policija.

Šapić, po običaju, nije želeo da odgovara na pitanja novinara N1, optuživši ih da su „lažovi, plagijatori i falsifikatori“.

Vi ste sve granice prešli, zloupotrebili svaku moju izjavu, zato sam odlučio da ne odgovaram na vaša pitanja, ponovio je on.

Šapić nije odgovarao ni na pitanja novinara televizije Nova, uz obrazloženje da su „još godi od N1 što se tiče falsifikovanja“.

Garažu u Vlajkovićevoj gradi kineska firma Šangdong, imaće 284 parking mesta, a Šapić je iskazao nadu da će biti završena pre kraja 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari