Aleksandra Joksimović: Karakterna ambasadorka

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Dokaz da papirne diplome, navodno radno iskustvo i sve sto je navedeno, ne znace NISTA ako je neko PROSTAK i DIVLJAK.
    Takvi NIKADA ne bi smeli da budu u diplomatiji.
    Zena je sramota cele zemlje i trebalo ju je momentalno opozvati.
    Da li je moguce da srbija ima samo takve prostake da je predstavljaju?

  2. Dzaba joj diplome, kada očito nema prosto domaće vaspitanje, kad drugi govori da sačeka. Kada je Dačić nije promenio, a ni SNS tu nešto nije uredu. Svašta ova Srbija dopušta

  3. Neverovatno da je neko sa ovakvom biografijom podrška ovom bezvlašću, bahatosti i korupciji kojoj svedočimo.

  4. Ma jeste obrazovana, 3 svetska jezika…Nije mi jasno kako je upisala „specijalizaciju“ na Harvardu a magistrirala na FPN. Prvo bi morala da završi komplementarni fakultet, bszičan za specijalizaciju i magistraturu. Ko je finansirao na Harvardu.
    Inače, uredu je ali i njeno postavljenje je bilo maglovito do susreta sa Novakom.

  5. Ona je samo dokaz da se u Srbiji karijera najlakše pravi kroz članstvo u stranci… Koje diplome, koji Harvardi, političke nauke, urednička „iskustva“…
    A na delu… cvrc.! Sramota me što sam Srbin, kad ovo pročitam!

  6. Kakve veze ima ako se gospodnja obratila gosp. Novaku i testirala mu. Njeno puno pravo za taj čin. Kao da je kraljevska porodica nesto veliko na ovoj planeti. Sasvim obični ljudi sa zemaljskog gledišta. Sad smo odjednom postali veliki kritičari na planeti.

  7. Pa dobro,hoce li biti povucena iz Londona….nece….posle se cudite svi zasto smo tu gde jesmo

  8. „Ja sam pučista“ . U kojoj konotaciji shvatiti ovaj izraz .. „Zagovaram Hajdučiju“ – protiv demokratije sam. Ako si pučista protiv Obrenovića. Ko je sve likvidiran po Srbiji 12 u narednih 12meseci posle Puča- Obaranja Obrenovića.. Dali ti je to za ponos… Mani se ti dela predaka drži se ti svog zanata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.