Ambasador SAD u Srbiji zapalio badnjak i čestitao Božić

Ostavite komentar


  1. Da je frajer, pa da dronom potpali badnjak, ostavio bi bolji utisak na domoroce…

    1. @Milivoje Radaković

      Da nisi toliko patetican sa tim tvojim komentarima i da komentarisanje ne koristis za kompenzaciju frustracija i simuliranje zivota mozda bi i ti nekoga uspeo da impresioniras ali ovako…

  2. Vaistinu se rodi, gospodine Godfri.
    Srećan Božić Vama i Vašoj supruzi.

    PS. Sva je prilika da ste već osvojili simpatije gradjana Srbije.

  3. A kamin se pali u onom delu rezidencije gde su izložene tapiserije iz Ateljea 61?

  4. Bravo ambasadore, pravi ste šarmer a i ličite na Srbina. Vaši prethodnici su uglavnom prepotentno hodali ovom zemljom.

  5. Pro;itah negde da Gosp. Ambasadora ne interesuje 1999 godina već budućnost saradnje US i Srbije. Zaista intetesantno! Ja mislim da nas više interesuje 1999 godina, tj. njene posledice koje osećamo svakog dana na celoj teritoriji Srbije. Srećan Vam rad Gosp. Ambasadore i sve nabolje vama i Vašoj porodici, ali ne mislim da ćete među prijateljima biti tokom mandata u Srbiji. Vaša zemlja nam je donela mnogo užasa, a i Vi to znate, zar ne?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.