Ambasadori Kvinte pozivaju da se čuva sećanje na stradale u Račku

Ostavite komentar


  1. Vec sam nacin uredjenja groblja (prilozena fotografija) dozvoljava jasno iscitavanje sta se stvarno desilo u Racku. U Tuzli su isto iscitavanje omogucili recima (ovde se umrlo da bi BiH drzava zazivela…)

    1. A gde su oni bili na svadbi u njivi, po kucama, ili po rovovima bunkerima i transeima.

  2. A sta oni misle da smo mi kreteni i da ne znamo sta se tacno dogodilo.

    1. Pa ima ljudi koji su ocevici i sta tu ima da se dokumentuje Voker zna bolje, kad su mu siptari napravili pozorisnu predstavu.

  3. Nema šta, sve te države koje veličaju jednu od najpodlijih i najprovidnijih prevara da bi se konstruisao razlog za napad na SR Jgoslaviju, su novi Vučićevi prijatelji! Ipak i u toj nesreći -malo sreće. Ako ih Vučić voli kao „nove prijatelje“ ne voli ih nimalo srpski narod!

    1. Ha,ha,ha…cuj ko papgaj…pa barem izmisli neku vise Serbsku izreku, ako imas iole maste, ta Jevrejska se malo pohabala….

  4. Jako dirljivo?! Da nisu, slucajno, te drzave Kvinte, ujedno i clanice onog ZLOCINACKOG UDRUZENJA, koje je bez odobrenja UN, u jednom kriminalno-zlocinackom cinu, bombardovalo Srbiju. Ja ovo shvatam kao jedan od poteza u kontinuitetu da se opravda zlocin u kome su ucestvovale i drzave Kvinte. One ce to i dalje raditi jer, mafija nikada ne odaje i napusta svoje „izvrsne partnere“.

  5. Eto dokle je svet dosao cuvati secanje na teroriste do zuba naoruzane ukopane u betoniranim transeama i bunkerima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.