AMSS: Automobili na prelazu Sremska Rača se zadržavaju do sat i po 1ilustracija Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT (arhiva)

Automobili na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom, na izlazu čekaju sat i po, a na ulazu u zemlju čekaju pola sata, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Kamioni na prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu čekaju dva sata, dok na prelazu Šid čekaju oko sat vremena.

Teretnjaci na izlaz iz Srbije na prelazu s Mađarskom Kelebija čekaju dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta kod Bubanj Potoka, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Od danas do 7. jula na deonici Novi Karlovci-Stari Slankamen na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju.

Saobraćaj za Stari Slankamen sa državnog puta II A reda broj 126 na auto-put E-75 izvršiće se alternativnim pravcima preko puteva Beška-Krčedin-Stari Slankamen i Stari Banovci-Belegiš-Surduk-Stari Slankamen.

Preusmerenje saobraćaja za Nove Karlovce sa državnog puta II A reda broj 126 na auto-put E-75 izvršiće se alternativnim pravcima preko državnog puteva Stara Pazova-Novi Karlovci i Beška-Krčedin-Stari Slankamen-Surduk-Belegiš-Stari Banovci.

Kiša se večeras očekuje u istočnim i južnim, ponegde i u centralnim predelima, sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, podsetio je AMSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari