Ana Brnabić ponovo “iznenađena” naslovnom stranom Danasa 1Foto: Screenshot TV Pink

Premijerka Srbije Ana Brnabić se danas nakon obraćanja na Generalnoj konferenciji Uneska u Parizu, osvrnula i na naslovnu stranu Danasa, odnosno na tekst u kojem upoređujemo spot o Draganu Đilasu sa onim o Oliveru Ivanoviću, emitovanom na Pinku neposredno pred njegovo ubistvo.

Odgovarajući na pitanje novinara šta je htela da postignete sa spotom koji je nedavno i sama objavila na svom Tviter nalogu i koji se vrti po pojedinim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, i da li je to kao što na naslovnoj strani Danasa piše prizivanje sudbine Olivera Ivanovića, premijerka je rekla da joj je žao što su ta dva spota upoređena, a da bi onaj sa Đilasom mogao da traje i 15 minuta.

– Sa iznenađenjem sam primila napise u pojedinim medijima koji optužuju TV Pink i mene koja sam napravila taj spot, odnosno podelila ga na svom nalogu. Taj spot je izazvan time što je Đilas rekao da će se kada dođe na vlast obračunati sa bahatim ljudima i onima koji su se obogatili kada su došli na vlast. On u stvari priča o sebi – on preti, vređa, obogatio se na račun svoje funkcije – istakla je Brnabić, dodajući da će tek da priča o Đilasu i da pokaže još neke primere koje govore “i oko kuće Velikog brata i oko nekih drugih stvari u njegovom destogodišnjem mandatu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari