Anketa: Većina smatra da Šešelj neće biti sankcionisan

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. Slažem se da novinari treba da dobiju zaštitu, naročito novinari lista Danas, ali je pitanje šta ćemo sa ljudima koji ne misle tako? Postoji problem u podeljenosti u društvu, čak i tamo gde ga nebi smelo biti.Pozdrav za redakciju.

  2. Novinari i politicari spadaju u sveru javnih licnosti i moraju da odgovaraju za ono sto tvrde i sto su rekli. Ako drzava tolerise novinare da svojim ispadima koji svakako imaju svoj cilj vredjaju dobar deo gradjana samo zato da bi dozvolila slobodu izrazavanja a sancionise reakciju na te napade i uvrede onda to nije pravna drzava i to je uzurpacija slobode izrazavanja i stampe. Ovakvi ispadi novinara se moraju okarakterisati kao govor mrznje i po tom zakonu sancionisati. Reakcija na uvredu se nemoze sancionisati. Slobodom medija se nemoze smatrati govor koji nekome nanosi uvredu ili bol iumesto da se sancionisu takvi ispadi trazi se jos da drzava stoji u njihovu zastitu sto je totalno apsurdno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.