Antić: Čanak učestvovao u kršenju verskih prava pravoslavaca u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi ! On ne bira mesto ali svuda radi protiv interesa Srbije i svih naroda i narodnosti koji zive u njoj.

  2. Nekako se zaboravlja da je pop dotrcao u Jagodinu da podrzi pedofila kome sud tvrdi da nije pedofil, pop je isterao novinare N1 iz crkve Srbobran, pop je s ortacima slao paravojne teroristicke bande u ex YU s velikim srcem koje pominje. Sto se tice Canka svaka mu cast, Srbima sleduje jos jedno prevaspitavanje bombama kao ’99

  3. G.Anticu vi ste u potpunosti u pravu, da je Srbija uistinu srbska drzava, tuzilastvo bi podiglo optuznicu protiv srbofoba Canka ali nazalost ona to nije, Srbijom vladaju sinovi i unuci komunista, isti ili slican ideoloski soj kao i Nenad Canak. Oni trebaju Canka i on treba njih i tako dekadama odrzavaju jedni druge na pozicijama vlasti odnosno opozicije. Oni na vlasti i Nenad Canak su samo razlicite strane jedne iste kovanice,podmetnuti srbskom narodu. Da je obicni srbski radnik ili paor propagirao nasilje I prizivao krv kao Canak, on bi odmah bio uhapsen, ponizen, medijski lincovan ali otvoreni srbomrsci poput Canka,protivzakonito, rade sta hoce I dlaka im sa glave nece faliti. Jos ce biti nagradjen visokim primanjima iz drzavnog budjeta i palamudice po tv-stanicama sa nacionalnim frikvencijama. G.Anticu nece biti optuznice protiv N.Canka.

  4. Kad ateisti i antihristi u kancelarii izmisle i instaliraju boga po njihovoj želji, pa onda valjda da ga stave i u partiju njihovu Čanak koji nije vredan pomena, nazvala bi ga smeće a uvredila isto!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.