Antić: Er Srbija brine samo za novac

Nakon razgovora sa pravnicima nacionalne avio-kompanije o udaljavanju autističnog dečaka sa leta, njegov otac razočaran i najavljuje tužbu

Ostavite komentar


  1. Sramno, sramno! Osim što su diskriminisali autističnog mališana, sada ulražnjavaju omiljenu ili jedinu SNS taktiku: odmah svaliti krivicu na žrtvu. Ispada da je dečakov otac naneo štetu ovoj, inače, parazitskoj kompaniji. Neverovatno kako su svi, od predsednika pa na niže ljuti i agresivni kada im se uputi kritika! Er Srbija očito u slučaju dotične "menadžerke" kao i pravnice koja je uspela da nauči reč "case" ima poluobrazovan kadar, trapav, nestručan. Za komunimaciju s ljudima u delikatnim situacijama, potrebna je fleksibilnost, širina, pa i opšte obrazovanje. Sve što su predstavnici ove kompanije pokazali jeste briga za njihov imidž u javnosti za koji su sr sami postarali da bude užasan i isključivost i uskogrudost i očajničko hvatanje za birokratiju i priručnike. Da li su oni u skladu sa svetskim merilima, očito da će g. Antić morati sam da se pobrine da se sazna. Svaka bi normalna kompanija odmah javno uputila žaljenje zbog stresa koji je cela porodica doživela, izvinjenje, preispitala bi svoja gvozdena pravila i nešto naučila iz svega. Želim ocu dečaka g.Antiću da istraje, da bude i dalje hrabar, alj i da se naoruža strpljenjem i da se obrati i svetskoj organizaciji za civilno vazduhoplovstvo pri UN, a porodici Antić da se oporavi od ovih ružnih dogadjaja što pre. Pravda i roditeljska ljubav su na njihovoj strani!

Ostavite komentar


Društvo

INTERVJU Javni tužilac Predrag Milovanović: Kad postoji timski rad, put do osuđujućih presuda je izvesniji 10

INTERVJU Javni tužilac Predrag Milovanović: Kad postoji timski rad, put do osuđujućih presuda je izvesniji

Slučaj paljenja kuće novinaru "Žig Info" Milanu Jovanoviću je okončan. Dragoljub Simonović je osuđen na četiri godine zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara, a njegovi saučesnici su takođe osuđeni na zatvorske kazne. Ovo je jedan od retkih slučajeva gde je napad na novinara rasvetljen i okončan osuđujućom presudom, a čitavim slučajem je rukovodio tužilac Predrag Milovanović, koga je javnost i pre ove presude prepoznala kao nekoga ko je imun na spoljašnje pritiske i ne ustručava se da iznese svoje mišljenje javno. Mnogi ga, uz još nekoliko tužilaca, vide kao nekoga ko bi mogao da donese korenite promene u srpskom tužilaštvu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.