Arsenijević tuži Šarčevića

Upravni sud nije doneo privremenu meru na zahtev da se poništi odluka o smeni bivšeg rektora Univerziteta u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Namere i postupci bivšeg rektora su zaista degutantni! Ambicija biti doživotni rektor, treba ipak imati malo mere i ukusa!!!

  2. Поступци тренутно актуелног министра просвете су стварно дегутантни. Амбиција бити апсолутиста и са привремене функције министра газити Универзитет, професоре, законе , уцењивати и претити људима је љага, срамота, безобразлук и обично се завршава пропашћу.

    1. Svi vaši navodi su tako svojstveni bivšem rektoru i dodao bih još sramno nagrađivanje podanika i surovo obračunavanje sa profesorima koji mogu svojim znanjem i radom ugroziti pozicije bivšeg rektora apsolutiste.

  3. Srbija je najveći rasadnik fudbalskih selektora , stručnih lica iz svih sfera društvenih i državnih aktivnosti a sada vidim i prof dr sci /ministar Šarčević -nije/ , koji se „razumeju“ u visoko školstvo i način funkcionisanja istog ! Kao i Šarčević !

  4. Nastavnici koji podržavanje Arsenijevića, njegove profane izjave treba da porazmisle o svom moralnom i etičkom kodeksu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.