Bakić, Đilas, Lutovac, Gajić, Marković i Veselinović na tribini „Kako do pobede“

Posebna pažnja u petak na brodu NNK biće posvećena fenomenu građanske neposlušnosti

Ostavite komentar


  1. pročitah danas naslov
    u srbiji svakih 17 sati se desi samoubistvo!?
    znači zato nemamo radnika
    te ih moramo uvoziti?
    zato požurite sa tom po bedom
    jer nas neće ostati ni za šta
    ni da navijamo za AV i njegovo zlatno doba…..

    1. Za početak izađite na izbore i ne krijte se iza onih 40% stalnih apstinenata. No vama se na izbore ne ide jer znate šta vas čeka. Bojkotom pokušavate da „umrtvite“ glasačko telo SNS-a i one koji su još neopredeljeni ali malo ste se zeznuli, izaći će nas više no ikada.

      1. Pa ako znaš sta nas čeka onda tebi svejedno da li izlazimo ili ne. Čemu cimanje i praćakanje?

      2. Na kraju, zašto da ne. Ako vaših jedva 25% može na zadnjih par izbora da se krije iza “ 55% biračkog tela“ zašto mi ne bi jednom bili zajedno sa onima koji stalno bojkotuju ovaj diktatorski ‘sistem’

  2. Одређени број чланова СНС-а већ је добио усмене директиве да гласа за оне опозиционе странке које не буду бојкотовале изборе. Тако ће им бити омогућен прелазак цензуса, а власт ће имати обезбеђен легитимитет. Што би рекао Александар На Води, први пут ће у историји Србије, на изборима, власт давати гласове сопственој опозицији.

  3. Cilj je pobeda samo da skinu Vucica i da preuzmu vlast
    Al sa kojim politickim programom šta je to što se nudi gradjanima kakve su ideje i obecanja šta ce uraditi
    A ne samo pobeda i šta posle

    1. Jedino tacno sto si pogodio u komentaru je cilj? Na pinku i informeru neces cuti program, ideje i obecanje opozicije sem lazi, spinovanje i velicanje coveka koji ako se nezaustaviv na putu je da unisti sve? Za pocetak booojjjkot?

  4. Слушајте самозвана опозицијо: и вас ћемо да бојкотујемо. Доказали сте да сте неапособни, чим вас један А. В. врти како хоће. Онда и не заслужујете ништа боље.

  5. Nešto ne vidim štandove sa programima, zađite malo na periferiju, pa Radikali su 20 godina čekali i dočekali ali se nisu predavali.

  6. „Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti“. A ne vidim kako doticni nece najstrasnije izgubiti, sa bojkotom ili bez. Osim ako ih junacni Jovo ne oboruza dugim cevima. Ili se opsete, sto neko napisa, da malo izadju i van kruga dvojke. Generalno, mrka kapa…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.