"Belivuk mi upućuje konkludentne poruke": Advokatica na ivici suza tražila od sudskog veća da reaguje 1Foto: FoNet/ Marko Dragoslavić

Advokatica Vesna Golubović, koja zastupa porodicu oštećenog Gorana Veličkovića, pred sam kraj prvog dela današnjeg glavnog pretresa prekinula je izlaganje okrivljenog svedoka Bojana Hrvatina i zatražila od predsedavajuće sudskog veća Vinke Berahe da reaguje, budući da joj Veljko Belivuk upućuje „konkludentne poruke“.

Ona je vidno uznemirena i na ivici suza zatražila od sudskog veća da upozori optuženog, što je Belivuk negirao mahanjem rukama.

„Sudija, slučajno sam pogledala ka optuženima i videla da mi Belivuk upućuje uznemirujuće i neprijatne poglede“, rekla je Golubović.

Beraha je potom prekinula pretres i donela odluku o pauzi, dok je Belivuk nezadovoljno čekao da mu stave lisice, sa blagim osmehom.

Tokom pretresa, okrivljeni Belivuk i Miljković su se smejali na pojedine delove, najčešće kada se pominjala umešanost okrivljenog-svedoka Srđana Lalića u uklanjanje tela ubijenih, dok je među ostalim optuženima bilo i onih koji su bili pognutih glava.

Među optuženima, pojedini su držali i ruke na ušima kada je okrivljeni saradnik govorio o detaljima uništavanja tela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari