Beogradska policija isključila iz saobraćaja tri vozača, slede prekršajne prijave 1Foto: Saobraćajna policija

Policija u Beogradu isključila je sinoć iz saobraćaja muškarca zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koja su vozila bez vozačke dozvole, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, policija je noćas, oko 1.30 časova na Trgu Nikole Pašića zaustavila dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, koji je upravljao vozilom „golf“. Tom prilikom, on je podvrgnut testu, koji je pokazao da je pozitivan na kanabis.

MUP navodi da je u jedan sat posle ponoći, u Ulici Tošin bunar, zaustavljen dvadesetsedmogodišnji vozač kome je, kako je ustanovljeno, vozačka dozvola oduzeta zbog nesavesnog i nepropisnog upravljanja vozilom.

Pre toga, oko 22 sata, u Bulevaru heroja sa Košara u Novom Beogradu zaustavljen je dvadesettrogodišnjeg muškarca koji je vozio brzinom od 81 kilometar na čas, na mestu gde je brzina kretanja ograničena na 50 kilometara na čas.

„Takođe, proverom je utvrđeno da on nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila. Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave“, dodaje se u saopštenju MUP-a.Vozači

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari