Bivši komandir CZ-a: Milošević se kajao što nije izašao iz politike

Ispovest Tomislava Stefanovića, nekadašnjeg komandira jedinice Centralnog zatvora, o boravku Slobodana Miloševića u ovoj ustanovi pre nego što je isporučen Hagu

Ostavite komentar


  1. Zar je vazno ko je bio Milosevicu (i ostaloj bratiji) u poseti kada je bio u zatvoru? Srusili zemlju, opljackali i poubijali narod, posejali mrznju koja i dan-danas traje, osramotili zemlju i narod pred celim svetom. A da nije bilo Haga, niko, ponavljam NIKO od politicara i oficira ne bi odgovarao!

    1. Vidim informisale su te zapadne ambasade,jadna nam majka pored vas drugoarbijanaca.

  2. Da, momentalno se pokajao cim su ga uhapsili – a to da je zasluzio da bude u „Hajat“ krilu samo zato sto je bio predsednik govori dovoljno o ovoj maloj rezimskoj individui koja garant i danas stane mirno kad mu sevne Vucic na TV-u.

  3. U normalnoj zemlji ovakav covek bi isao na sudjenje jer pokazuje javnosti papire i dokumente koji nisu njegovo privatno vlasnistvo. Medjutim, ovaj gradjanin ima neku svoju arhivi. Nezamislivo, a zamislivo u Srbiji.

  4. Jedan gradjevinski tehnicar zrelije i ispravnije razmislja od predsednika jadne Srbije. Dao je odlicnu analilzu i sadasnjeg trenutka kojim vlada rasplaz i stetocina. Kakav smo to narod kad biramo nedorasle, nezrele i iskompleksirane likove da nas ne vode razboritoscu vec svojim frustracijama?

  5. Dočekasmo da svaka šuša iznosi svoje impresije o predsedniku, kao da su sa njim čuvali ovce. I svi se nisu slagali sa njegovom politikom, kao da je mišljenje jednog čuvara zatvora od krucijalne važnosti. I svi „paličari“ bi da pišu i postanu književnici?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.