Borović: Hoće da osude Obradovića da prikriju sopstvene nezakonitosti

Da li je uzbunjivač iz valjevačkog Krušika talac režima

Ostavite komentar


  1. Vlast u svakom domenu ima svoju mafijašku ruku. Hobotnica ima svugde – u gradnji puteva, uvozu lekova ….Zato treba građanski bunt i svaki dan sv ina ulicu pa ko više izdrži a siguran sam da će oni prvi pobeći jer su takve spodobe.

  2. Ne postoje reci kojima bi covek opisao zgrazanje nad ociglednom pljackom, a onda nepostovanjem zakona i nepravdom koja se cini nad postenim covekom. Javnost mora da zastiti hrabrog mladog coveka. Ako u tome ne istrajemo, ovo zlo na cijem celu je AV nikada nece otici.

  3. Da li to govori politicar ili advokat? I vi se boritr za nezavisno sudstvo sve je to vise bljutavo.

  4. Vlast ce pokusati razvuci slucaj da bi otupila ostricu kritika i protesta. Zbog toga treba podenti krivicni projavu protiv oca i sina Stefanovica zbog osnovane sumnje za tgovinu uticajem i zloupotrebe sluzbenog polozaja. Rukovodioci Krusika zbog nansenja stete Krusiku i SDPR, pogodovanje privatnim preduzecima. Takodje zbog neplacanja od strane privatnih preduzeca kupaca, Krusik je blokiran od strane dobavljaca. Placanjem mimo racuna duznika, vrsi se prevara tih dobavljaca, tako da i tu postoji osnovana simnja na pocinjenje kriviscnog dela. Dakle, ima dovoljno materijala za pzbiljan krivicni postupak!.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.