Radojičić: Osećam se kao Jozef K. u Procesu 1Foto: Tviter/SerbianPM

Osećam se kao Jozef K. u Procesu, izjavio je danas direktor Dečje klinike u Tiršovoj u Beogradu Zoran Radojičić upitan o pisanju KRIK o njegovoj vikendici.

Istakao je da je taj tekst čitao nekoliko puta i da nije razumeo o čemu se radi, ali da mu deluje da je sve smišljeno da se on diskredituje.

„Tekst sam čitao nekoliko puta i nisam razumeo o čemu se radi. To je skup nekakvih besmislica. Suštinski nemam nikakav problem i imam sve prijave (imovine) od 2013. godine“, rekao je Radojičić u izjavi novinarima.

Radojičić, koji je zajedno sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom obišao radove u Tiršovoj, istakao da će ga sve što se dešava učiniti jačim i da će nastaviti sprovođenje planova za izgradnju Tiršove dva.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas kao „strašne pokušaje diskreditacije“ direktora Dečje klinike u Tiršovoj u Beogradu, Zorana Radojičića, zbog vikendice u rodnom selu njegovih roditelja. Premijerka je takođe procenila da vikendica ne vredi ni deset hiljada evra.

Strašno je zato što se time poručuje svim novim ljudima koji žele da uđu u politiku da nikako to ne čine, objasnila je Brnabić i apelovala na medije da ne diskredituju ljude koji to ničim nisu zaslužili.

Brnabić je zajedno sa Radojičićem i ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom obišla radove na obnovi Dečje klinike u Tiršovoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari