Brnabić: Pregovaramo da dobijemo vakcinu među prvih 20

Ostavite komentar


  1. Partner naravno Bil Gejts njegov virus,njegova vakcina i profit..
    Sve kompanije koje prave vakcine su direktno ili indirektno gospodina Bila a covek nije od poverenja.Tako da nikakva vakcina, pogotovo ne sa zapada.

  2. 1)Koji STRUCNJACI ce procenjivati kvalitet vakcine?
    2)ZASTO JE TAJNA SA KOJOM ZEMLJOM SE PREGOVARA?
    3)MORATE DA OBJAVITE SASTAV VAKCINE,POGOTOVO POJACIVACE IMUNOG ODGOVORA
    4)KO SNOSI ODGOVORNOST O NEZELJENIM POSLEDICAMA?
    5)UPOZNAJTE GRADJANE O NOVOM USVOJENOP PRAVILNIKU O OPSTOJ IMUNIZACIJI gradjana Srbije i SANKCIJAMA ( koje je potpisao LONCAR,TJ.VLADA 4. Maja u vreme VANREDNOG STANJA.
    PREMIJERKA,TO VAM JE OBAVEZA I DUZNOST,DA BISMO UOPSTE RAZGOVARALI O EVENTUALNOJ VAKCINACIJI!

  3. Naravno,toliko smo bitni u svetskim okvirima da me ne bi cudilo da budemo medju 10.

  4. Da se u Srbiji sve radi po af uf sistemu preko kolena pokazuje i Ana Brnabic.O cemu ona i oni pregovaraju kada je vakcina tek u fazi ispitivanja.Mozda ce njen sef i ona biti dobrovoljci na kojima ce se testirati vakcina u vezi koje su oni vec u pregovorima.

  5. Pa ti nisi vinklu, kakva bre vakcina lezbej…… o, pa treba najmanje 2 god. da se proveri ispita na ljudima koji se dobrovoljno prijav da se na njima ispituju vakcine, pa da prodje odredjeni period da se vidi negativno dejstvo vakcine ako ga ima, pa… pa ti i tvoj šef hićete da naša deca i mi budemo Kineski, ili nije bitno čiji zamorčići za ispitivanje njihivih vakcina, pa ko si ti da odlučuje mom detetu, unuku i ostalim članovima moje porodice, da prime vakci u za covid 19, nisi svesna na šta sam sve spreman, ako se slučajno desi da ucenjujete narod (moju porodicu) i donesete neke odred e zakona kao i do sada što ste ih donosili, ne pitajući svoj narod o njima, e ti i tvoj šef i dalje mislite da možete sa narodom Srbije koji nije u vašoj l………. j stranci da radite šta hoćete, da ga plja………… te, ucenjujete, ponižavate, ne pitajući narod šta on o vašim zahtevima za vakcinaciju probl………….m vakcinama misli, grdno si se prevarila….

  6. Drugarica Brnabic navodi da oni planiraju da „dobiju“ vakcinu medju prvih 20. Kako se to dobija, to ce da pitamo Sv Haralampija. Medjutim ona je propustila da navede sta su oni zamislili da rade sa tom vakcinom kada je budu dobili ?

  7. za neupućene, premijerka je radila za USAID, agenciju koja je istureno krilo globalista za depopulaciju…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.