„Budućnost Srbije je tempirana bomba“ (VIDEO)

Izložba i tribina karikaturiste Dušana Petričića, autora "Samo vas gledam - 12 postera", u Valjevu

Ostavite komentar


  1. Vučića ne podnosim kao prokletu stenicu, i – ama baš – ni sa jednim njegovim stavom se ne slažem. Ali ovo što radi vaš Koraks, i ono što vi od njega objavljujete, gore je i od najcrnjeg Vučićevog primitivizma i prostakluka, i Vučićevićevog, i Mitrovićevog.
    Budite vi, gospodo, iznad njihovog primitivističkog nivoa ako mislite da se borite protiv njih.
    Ali, izgleda, da niste u stanju da to činite.

    1. sve je to ista ekipa / zato ce da nestanu sa politicke scene zajedno s vucicem

    2. Prema svecu i tropar. Kakvi su oni, takve su i karikature. A ti prijatelju ako te to vredja uzmi lepezu pa se hladi, da se ne onesvestis.

    3. Poštovano Almu…štaveć, vaša jednaka aristokratska distanca od Adolfa i onih iza žice u Treblinci je tako otmena!

    4. Poštovanje gospodine,

      javljam se samo da bih potvrdio da je Vaša ocena Koraksovih karikatura DOBRA i TAČNA, SASVIM TAČNA (naravno, to se odnosi na neke karikature, ne na sve). Mučno je opisivati te „umotvorine“, pa to izostavljam. To nije ni za pogledati, da čovek o čoveku misli tako.
      U pitanju je, takodje, i Danas. Nisam siguran da se baš svaki sadržaj treba javno da publikuje. Medjutim, to im je, izgleda, njihova „sloboda štampe“. Obaraju rekorde u greškama. Neće daleko dogurati. Evo, ljudi sve vide.

    5. Poštovani Almu…štaveć, Vaša jednaka aristokratska distanca od Adolfa i od onih iza žice u Treblinci je tako otmena i nesumnjivo svedoči o istančanom osećaju za estetiku i razumno prosuđivanje.

  2. Budućnost srbije je tempirana bomba. Naravno,jer posledice 5okt revolucije koje su nesagledive i beskonačne i ne odnose se samo na kosovo već već i prostor srbije.

  3. Kakvo je to zanimanje „aktivistkinja“? Ako neko zna neka objasni. Gde može da se zaposli? Kolika su primanja? Da li ima potrebe za ovim zanimanjem? Šta se to sa nama dešava? Gde smo se uputili?

    1. A AKTIVSTA je u redu? ON moze da se zaposli? I da ima „primanja“? A uputili smo se u reformu jezika koji je, za razliku od mnogih rodno neravnopravan.

  4. Evo je aktivistkinja Corovic. Zasto si ucutala aktivistkinjo o kriminalu Rasima Ljajica u Novom Pazaru? Pricaj ako si aktivistkonja kako dobijaju finansijeri vecitog ministra poslove poplocavanja od 800 hiljada eura. Kako se izvode radovi bez potpisivanja ugovora. Jesu li glavni sverceri robe iz Turske , Cado njegov ortak i ostali finansijeri . Ili cutis sto ti treba nesto od ovog ?

  5. Tempirana bomba jer tako tajkuni gledaju, lopovi i kriminalci, koji više nemaju nikakva prava u državi. To je za njih tempirano, jer nemaju priliv finansija gotovo nikakav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.