Bujošević: Crtaju mi metu na čelu

Pismo Dragana Bujoševića Oliveri Žekić

Ostavite komentar


  1. – Đunta nije dobra.
    – Kako, nije. Rekli su mi da je dobra.
    – Onda idi kod tih koji su ti tako rekli, pa neka ti oni nameste.

  2. Nije potreban poseban nalog, da bi neko smanjio ton.
    Može recimo, onako, slučajno.

  3. Neznam kako moze da bude glasan u studiju a na tv ne. Pa valjda m gradjani treba da cujemo sta Vesic kaze a ne vi u studiju. On je dosao radi gradjana a ne vas licno. Tako da ipak treba da se visi razlog tog smanjenja.

  4. Da ste ga bar utišali,spasili ono malo ,,ljudi ,,što vas gleda.Ono treba da se izbaci iz studija kao primer nekulture.Voditeljka nesposobna da organizuje
    2 minuta po 2 minuta,prosto ukoliko nije drugačije naredjeno a jeste.Cilj je da se ne čuje niko i upropasti emisija,ovo su sada fore i fazoni za nepismenu populaciju.

  5. Ako je činjenica da se jedino Vesić nije čuo, znači da je nešto učinjeno. Ko je to mogao da uradi, tehnički se može dokazati, pa postoje i sankcije za one koji valjano ne odrađuju svoj posao, pod uslovom da na to nisu primorani.Sve može da se utvrdi i dokaže. Nedopustivo ponašanje u našem javnom servisu.

    1. Ma ne, reč je o dva deci bela. A u komiteju ti rekli na dva decibela pa ispalo ko da ti nisu rekli. Al ti si na dva deci.

  6. Kakva bruka i sramota. Sad nam se i narod bavi procenama stručnim da li je smanjivan ili ne ton. Do sada je takve procene davao samo sveobavešteni, sveznajući nam prvi čovek vladajuće klike. Ti učesnici te emisije nemaju šta da kažu inače redom svi. Sve su rekli i pokazali dok su bili na vlasti kao i ovi što su sada na vlasti..

  7. Bujke isteklo ti Vreme? Treba da ides I ti I Oliver?Mozda kod Karica ako Vas primi?

  8. Bujke,kad biste Vi,kao Javni servis,gledali stvari nasim ocima,uzvratili bi,odmah…!!! RTS ce proci,kao i Politika,masa muzickih radio-stanica…Ista pesma,i samo muzika i kolumnisti-gradsko-partijski menadzeri…

  9. Ne racunajući 24minuta i veče sa II, RTS je iskreno!-jedina televizija koju pogledam……..i hvala vam za Tabu i film o Stivenu Hokingu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.