Čačanki Jeli Surudžić izvršitelji uzeli bukvalno sve

Ostavite komentar


  1. Toliko o tome da treba raditi za dobrobit naseg drustva i drzave. Ipak su u pravu oni koji kazu “gledaj samo svoja posla”.

  2. Tako je u naprednoj Srbiji sa nazadnjacima na vlasti jer Srbija za Vučić je kao prokleta avlija i tako rade i sudije a i advokati.

  3. i zasto sada taj izvrsitelj ne izgubi licencu i ne plati odstetu. Pa kakav je to necovek! Sramoto jedna jadna!

  4. Zaomije gospode osetila sam na sopstvenoj kozi gde su me ojadili i ostavili bez ĺekova za zivot.Kriva je drzava sto ih postavila da se oni bogate .Sit gladnom ne veruje.

  5. Kakva smo mi ljiga od naroda. Pa da malo dostojanstva imamo taj Injac bi peške pobegao iz Evrope a ne iz Čačka, kada bi znao da će da dobije ono što je zaslužio.

  6. Izvršitelji su užas, bez skrupula, pravi lešinari.
    Nakon što naplate i što je zaduženo i što nije, krenu u naplatu svojih troškova.
    Okače poziv na oglasnu tablu, a onda naplate svoj trud koji su uložili u „traženje“ dužnika.
    Užasni su, kao da su ih birali po zlobi i pokvarenosti.

  7. Tako je to kada vas zastupa nekompetentan advokat. Uvek krivi druge a on je glavni krivac, jer nije znao kako da dokaze autorstvo gospodje Jele

  8. Može mi, molim vas, neko ko je upućen u slučaj da napiše – zašto se ženi skinuo taj novac, šta je skrivila u vezi da knjigom? Nisam razumela to. Takođe- kako je podigla vrtiće, jel finansirala ili je bila neki građevinski preduzimač?

  9. U Politici 20.04 piše da joj je grad Čačak isplatio ta dugovanja.
    Odgovor Daci – piše u tekstu, spor je bio za neisplaćen honorar autoru knjige. A kako je podigla vrtiće, na drugom mestu sam pročitala da je bila direktorka predškolske ustanove, tako da nije lično bila investitor niti izvođač, već pretpostavljam organizator ispred ustanove.

  10. Za ovo izvršitelju treba uzeti dozvolu za rad, a bilo bi lepo da baka,novinari i Čačani podnesu prijavu Komori izvršitelja i nadzornom inostranstvu protiv Injca jer je delovao suprotno zakonu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.