Carinici zaplenili više od 40 kilograma suplemenata, najviše ‘Whey’ proteina

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. „Whey“ nije marka, whey znači surutka, znači to je protein od surutke – neidentifikovanog porekla. Zar toliko neće više niko da se potrudi? I kad ovako napišete zvuči kao heroin. Piju ga i moje klijentkinje od 65 godina da bi očuvale mišićnu masu.

  2. Za povecanje misicne mase.
    Ja sam do sada vec popio tih 40kg i nije se nista povecala. Ljudi koji ne vezbaju i ne razumeju se u suplemente, kad procitaju ovo misle da je protein gori od heroina.

  3. Uuu sto je zaplena za vesti ni manje ni više nego 10 tak kutija Whey-a.Zaustavili opasan tovar i presekli međunarodni lanac opasnih krijumčara whey-a

  4. Kakve gluposti pišete, pa to je strašno! Malo se edukujte, whey protein je obična koncentrovana hrana, dobijena iz surutke, isto kao što se SO dobije iz morske vode ili šećer iz repe.

  5. Ozbiljni šverceri bar pet god zatvora za njih evo sada su putili ove iz Jovanjce i napravili mesta u zatvoru zaove kriminalce

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

9. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.