Advokat Čedomir Stojković: Uhapsite i mene kao Sandulovića jer sam odneo cveće na grob devojčice Blerine Jašari

Ostavite komentar


  1. Treba li i Vučića uhapsiti i prebiti zato što je nosio cveće u Srebrenicu.Tamo nisu sahranjene devojčice,već pripadnici neprijateljskih oružanih snaga.

  2. Svaka čast g.Stojkovi
    ću na vašoj hrabrosti
    da kažete istinu,opsk
    urnoj bratiji,koja nam
    je ukrala državu,repr
    esijom,lažima,pljačk
    om,beskrupuloznim
    otimanjem medija.
    Oni koji su nas uveli
    u biblijsko zlo,manip
    ulacijama su se pono
    vo dokopali vlasti i
    vode nas u totalnu
    propast.

  3. Браво господине,деца нису ником ништа крива,а и она су платила цену лудила на целом Балкану.Наравно да мислим на сву побијену децу,без обзира на националност,веру и боју коже.Хвала Богу да још има људи који на људе гледају људски.“ БУДИМО ЉУДИ“ су велике речи нашег последњег патријарха.

  4. Podržavam ovog hrabrog čoveka. Nemoj samo da se javljaju botine sa onim poznatim „a šta su oni nama radili“.

  5. Ne umanjujem albanske žrtve ali šta je sa srpskim ? Kolko je samo srpske dece stradalo.

  6. Sve tačno. Osovine ZLA ova trojka pobrojena pod šinjelom one trojke iz 90-ih i svi zreli za po 20 godina robije. E to i ti njihovi botovi i uvlakači u sistemu bezbednosti pre svega BIA, tužioci i poslušne sudije, sve poimence procesuirati i smestiti u Zabelu. Evo i ovo veće Višeg suda koje je ostavilo studenta sa nanogicom za rušenje ustavnog poretka (koji ova TROJKA ruši svakodnevno), a student demonstrirao. Ovo nisu neugledni ljudi samo nego i zločinci.

  7. Bravo dobri čoveće i za mene je svako djete isto bez obzira na boju kože vere ili narodnosti .Djeca nisu kriva da mi stariji nemamo pameti i gori smo od životinja,jer i životinje se dogovore kad se sukobe retko kad dođe do borbe do smrti .

  8. @ Milica
    17. januar 2024. u 11.05

    Ne umanjujem albanske žrtve ali šta je sa srpskim ? Kolko je samo srpske dece stradalo.

    Vas komentar se svrstava u rubriku – Whataboutism.

    Sto se tice srpskih zrtava i srpske dece, njih ne bi bilo i one su se mogle lako izbeci da srpski narod nije izasao na ulice i vikao „Slobo slobodo“ I „Ubij zakolji da Siptar ne postoji“

  9. @ Whataboutism
    Sto se tice srpskih zrtava i srpske dece, njih ne bi bilo i one su se mogle lako izbeci da srpski narod nije izasao na ulice i vikao „Slobo slobodo“ I „Ubij zakolji da Siptar ne postoji“.

    Jako crno beli pogled na proslost. Ako Vam je samo i iskljucivo srpski narod kriv za sukob na Kosovu onda to moze da se stavi u rubriku autosovinista. Sloba je bio kriminalac, ali bas da su albanske ratne vodje bili prosveceni intelekcualci nesto bas i ne verujem. Nesto o tome smo culi od Dika Martija.
    A zrtve na Kosmetu su se isto lako mogle izbeci da OVK nije pocela sa teroristickim aktivnostima. Albancima nije smetao Milosevic kao Milosevic, nego Srbi. Tj. oni nisu hteli vise zive u Srbiji nego u Albaniji. Da je Djindjic bio predsednik isto bi bilo.

  10. Naravno da svog agenta Stojkovića neće uhapsiti “onaj” (da mu ime ne pominjem)
    po čijem naređenju je otišao da “smekša” Vulinovu brljotinu sa Sandulovićem.
    Providna igra BIA za široke mase uoči ukidanja dinara na Kosovu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.