Cena čišćenja policije skočila za 40 miliona dinara

Firma bivše državne sekretarke MUP-a održavaće higijenu u objektima ministarstva pod znatno boljim uslovima od prethodnika

Ostavite komentar


  1. Uvesti minimalnu kaznu od 10 godina za zloupotrebe u vezi vlasti! Znate kako bi gospoda bezala od politike!!! Ko djavo od krsta!!!

  2. A od cega se ciste, i dezinfikuju,kad su svi pod maskama i u sluzbenim vozilima MUP-a…??

  3. Ovih dana na RTS gledam seriju „Narkos“.U toj seriji proizvodnja , trgovina i usluge ( ne mogu da ukapiram cega), strogo je podeljeno na nekoliko likova. Kada je nacin zaradjivanja para u pitanju-svaka slicnost sa likovima povezanim sa srpskim ministarstvima je slucajna.

  4. Sve je ti jasno, nista od ovog otkrica, nego ja sam hteo drugo da kazem, firme za ciscenje a sve neki bombasticni engleski nazivi i ne razumem zbog cega.?Mogu da nazovu firma cistoca ili higijena i da opet mute i kradu sta ce im ime emporio bre ?

  5. Uveliko traje zlatno doba, pa neko mora svaki dan i da glanca to zlato

  6. Pa nije mnogo 70 miliona. Sta je to 500-600 hiljada evra? Kao to su neke pare. Mogli su i vise da se „isprse“. Pa samo ce ladna voda i metle, vise da ih kostaju. Skup je to posao.

  7. A radnici po večnom ugovoru na minimalac, bez GO, uvećanim obimom posla, fiksnom cenom za prevoz od 2990rsd. Kako da posluju sa gubitkom? Živela nam demonokratija i lustracija. J…. vam mater svima a počev od Hansa ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.