„Zamislite agente CIA da šetaju sa logom na čelu“: Reakcije na patroliranje pripadnika BIA sa dugim cevima po Beogradu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Svakako u Galeriji,tu se skuplja krem njegovog drustva,dolaze kumici raznorazni,pa da povede racuna o deci

  2. Skroz neprimereno, ispašće čak i smešno.
    Predsednik jedva dočekao priliku da pravi predstavu.

  3. Ovo donekle i ima smisla, potencijalni napadaci sasvim sigurno imaju tremu da budu otkriveni, uniforme i duge cevi ce sigurno ostaviti utisak na potencijalne napadace i mozda dovesti do toga da naprave neku gresku i da se eventualno razotkriju. To nije samo kod nas praksa, putujuci po Nemackoj i Holandiji imao sam priliku da vidim istu situaciju, u pitanju je psiholoska igra.

  4. Da ponovim kakva seljana, kakva dziberana sa bolesnikom na vodecem mestu !

  5. Da li bi Oskar izveo patrolu u Bg. da se teroristički naped desio u Nemačkoj ili Francuskoj! Uplašen je i to ozbiljno.

  6. Svako ima pravo na mišljenje.Medjutim,imali svako od nas svest o dešavanjima u vremenu u kome živimo? Ako je i vrapcima jasno da je svet u ludilu i ako se u mere povećane bezbednosti sprovode i u EU,kome može da smeta da se to uradi i kod nsas? Kome smetaju te mere? Da li treba nešto loše da nam se desi,pa da optužimo one kome je bezbednost gradjana prioritetan zadatak? Kakve bi onda bile naše reakcije? Ako nam nije jasno šta se to u svetu dešava,razmislimo pre nego nešto napišemo! Ne bavimo se “politikom“ na naš poznati način!

  7. Izvinite vlast je narod ubedila da smo bezbedni i razoružala je narod,šta sada?

  8. Običan narod malo zna ili malo razume filozofiju terorista pa im slike naoružanih policajaca izgledaju čudno i zbunjujuće…ali kad se desi….? Svi u glas pitaju gde su bile bezbednosne snage…malo je licemerno …..

  9. Pitanje za ‘Bezimenog’ i ‘Luku’. Na koji, tacno, zapad misle, kad kazu da je tako i na zapadu? Ja sam, trenutno u Kelnu, a juce sam bio u Roterdamu?!?!?! Mozda je tako u zapadnoj Moskvi, ovde na zapadu, ja to ne vidim.

  10. Tako to rade organizovane države. I američki FBI nastupa sa svojim amblemom. Psihološki momenat koji uliva sigurnost građanima a nesigurnost potencijalnim agresivcima. Kako u svetu tako i kod nas!

  11. Nema potrebe da ih zamišljamo, ko želi može ih videti svakog dana na malim ekranima tv prijemnika

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.