„Cilj NATO agresije bio je primena Hitlerove doktrine blic kriga“: General u penziji i haški osuđenik Vladimir Lazarević na državnoj komemoraciji

Ostavite komentar


  1. Da,da, znamo šta želite reći. Ratni zločinac, na komemoraciji, strašno, strašno, bla, bla, bla. Nego šta mislite kad se jednog dana u Izraelu bude obilježavala godišnjica ovog užasa koji sprovode u Gazi, da li će govore držati ministri Beni Ganc i Joav Galant i generali Hercl Halevi, Tomer Bar i Jaron Finkelman koji nadziru i komanduju izraelskim trupama u Gazi? I da li će u tom momentu imati iza sebe otslužene zatvorske kazne zbog zločina u Gazi? Nekako čisto sumnjam. Štiti ih najmoćnije pravo na svijetu – pravo jačeg.

  2. Voditi državu je pre svega odgovornost..Politicarima na vlasti nije zadatak da svoj narod vode u raj već da ga spasu od katastrofa..a za to je potrebna mudrost..i znanje…Vladari željni vlasti svome narodu nude Mitove i Legende, iracionalne kolektivne zablude. Dr. Zoran Djindjic je to hteo da promeni platio je zivotom jer to je veoma težak i opasan matrix ..iz koga bar za sada je nemoguće izaći…

  3. Jedina je greška što Lazarevića nisu osudili na doživotnu robiju,pa danas može da se aktivno bavi fašističkom politikom ,umesto da robija i odgovara za zločine i zverstva koje je načinio prema civilima na Kosovu.

  4. Kada bi ste se malo spustili u ovaj narod, u najobičniji puk, shvatio bi da je naš narod zadojen komunizmom. naš narod voli Tita, vili komunističku Rusiju.Voli generale, a mrzi zapad. Od zapada voli samo Euro, Dolar i njihova vozila. I to je to!

  5. То што га је непријатељ осудио не значи да је преступник и криминалац. Реч је о једном поштеном и одговорном човеку који је само радио, успешно, свој посао у одбрани земље.

  6. Хвала Данасу што истиче да је генерал Лазаревић Хашки осуђеник! То је као да је генерал одликован Карађорђевом звездом или тако неким високим одликовањем. Бити осуђен од убица и пљачкаша планете, значи да си на сасвим другом крају скале. Ово, наравно, ваши цензори неће пропустити у јавност.

  7. Нека ми неко објасни по ком праву је злочинац који брани свој праг а насилник и онај који руши туђи дом хуманитарац и доброчинитељ . Нека се текстописци оваквих коментара изјасне дали би они били злочинци и фашисти када би бранили своју кућу од злочинаца и криминалаца.

  8. Мики
    25. mart 2024. u 14.32
    Dao si sebi odgovor.
    Ubijanje žena ,djece, i njihovo odvozenje i sahranjivanje po Srbiji, bacanje u jezera, šta je to.
    Slušao sam ronioca koji je vadio hladnjaču sa leševima iz jezera :“ vidio sam dijete muško vezano žicom , nije imalo više od 3 godine. Čovjeka rasječenog od prepona do grla, to može samo motorna testera. Ne mogu da spavam i budim se noću..“
    Objava RTS.
    Zar to pravdaš/ te!??

  9. „Barbarosa“- име ти говори ВИШЕ од коментара , као и моје !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.