CRTA podseća političare da je predizborna kampanja obustavljena

Ostavite komentar


  1. Ko bi to mogao bolje da uruči respiratore u Novom Pazaru od Njega, ko? Ma ‘ajte molim vas.

    1. Sinoćno gostovanje ,nazovi premijerke,kod Marića čisto političko obraćanje ,histerično, mahnito mandanje papirima,nebulozno obraćanje ništa više

      1. Nijedan predsednik na svetu, u jeku pandemije ne seta iz grada u grad, gostuje svakodnevno na televizija ma. Kada sam pročitala da će večeras gostovati u „Upitniku“ tog momenta sam se uznemirila, mada ga niti gledam, niti slušam…
        Samo pratim vesti preko portala…
        Postalo je neizdrzljivo…

    2. Nemojte biti zlobni, uputstva za korišćenje su stigla samo na Kineskom jeziku tako da je morao neko stručan da im ih pročita.

  2. Kako prestala pa SNS u punom zamahu pocev njihovog vodje AV kad on progovori sve TV stanice prestaju da radom sve su u njega usmerene da ne propustuste koju rec

  3. Ovo ponasanje rezima I vulinovog vrhovnog komandanta je toliko deguntantno da svaki iole posten covek moze samo da baci peglu kad ih vidi. Nazalost I’ma I mnogo tezih posledica . Bolnice su pune a Tek je pocelo…

    1. Daj Boze, mada je pod jakom hipnozom! Nisam siguran u skorije budjenje!! Djavo je odneo salu i duboko zario kanzje u tkivo naseg drustva!!!

  4. Nece vrli Vodja otici demokratski s vlasti.
    Jednom radikal, uvek radikal.

  5. Ujedinimo se i budimo slozni,disciplinovani i odgovorni.Pobedimo zajedno.A posle cemo odmeravati politicke snage.Slusajmo vladu I struku ona cini sve za nas za Srbiju.

  6. Koliko sam informisan izbori su odloženi na neodređeno vreme i neće biti 26 aprila kako je prvobitno planirano, a svi koji su planirali da učestvuju složili su se da se ništa dok traje ovo stanje ne radi.

  7. Ne shvatam ove napade na Predsednika države što se bori za narod Sebije i da se ta njegova nastojanja da se ovo što pre prevaziđe predstavlja kao politički marketing. Stvarno nerma nikakvog smisla.

  8. Ako se ovo smatra marketingom onda je odlično tempiran a i ovaj virus je došao u pravom trenutku?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.