Cvejić odgovorio Zekić: Za vas je uljudna komunikacija izraz podaništva

Ostavite komentar


  1. Cvejiću „moralna gromado“ napusti REM i predji u svoje redove kod gospodina Ćosića. Tu šuška pada zelene boje šzo vam nije strano.

      1. Mislim da ne zna, nije ni pročitao ali pošto je gđa Zekić perjanica i čuvar vatre njihovog objektivnog informisanja, bilo ko da se usudi njih da kritikuje odmah je osuđen na „lomaču“ i najljući je neprikatelj. Takav je to mentalni sklop.

  2. Ovaj čovek je svestan i ne zazire od toga da to i pokaže. Zekićka će ostati upamćena kao jedna obična partijska poleguša, dno dna.

  3. Eto razlike između jednog intelektualca i podanicke „pameti“. Ako O.Zekic uopste moze da razume sta je gospodin Cvejic napisao.

  4. Bravo, gospodine Cvejicu! Nivo i klasa! Svaka cast na ovom dostojanstvenom i argumentovanom odgovoru! Odgovoru na zaista prizemna (uz to i sitna, partijska, prazna) „razglabanja“ stranackog poslusnika, svojstvena nekom (davno?) proslom vremenu…

  5. Gospodine Cvejicu, vracate mi poverenje u ljude koji stite javni interes. Hvala!

  6. Mislim da je Cvejic u zabludi.
    Zekicka je cista nepodanicka ‘uljudna komunikacija’, …. ako ti je prezime Mitrovic ili Vucic!

  7. Svake cast gospodine Cvejicu! E tako se kruni piramida podanistva av.

  8. Samo da kažem da navijam za Slobodana Cvejića. Kao i svi ostali verovatno, sem uže rodbine Olivere Zekić i ponekog komšije iz njenog rodnog sela.

  9. Bravo gospodine Cvejiću! Zekićka je tražila „IŠ“ – i dobila je.

  10. Po definiciji svi clanovi REM-a su ravnopravni ali ispada da je ova Zekicka „Prva violina“ u ovoj „Firmi“ I da moze da deli lekcije svima I tumaci zakone kako ona hoce.Izgleda da ima dobre honorare sa strane.

  11. Vucicevi monstrumi, Zekic Ivkovic, Gojkovic, Brnabic, prva kolona.Obradovic, Mihajlovic, Bozic, bivsa zena, druga kolona. Ni duse ni mozga, dirigovane kreature.

  12. Za sve one koji su zaboravili pod ovom vlašću, ovako treba da izgleda kominikacija bilo da je između javnih funkcionera, nezavisnih stručnjaka ili građana. Na ovaj način svako može jasno da vidi ko je intelektulac i stručnjak a ko je „intelektualac“ i „stručnjak“ iz interesa. Zekićka svojim nastupima do sada izgleda kao PR vladajuće koalicije i krupnog kapitala.

  13. Obrazovan i kulturan covek. Mada,za komunikaciju sa ovakvim osobama je primereniji recnik S.Trifunovica.

    1. Rečnik i komunikacija koju preferirate pre ili kasnije dovodi do slika koje ovih dana viđamo na ulicama Amerike. Želite li takve slike u Srbiji i u čijem je to interesu? Vrlo brzo se zaboravi ko je prvi počeo.. mislite o tome.

  14. Mucno je ulaziti u polemiku s nekim ko neguje radikalsko-pijacarski nacin komunikacije, a obucavan je za spinovanje umesto davanja odgovora na istim seminarima kao i ostali iz vlasti. Taj nivo nevaspitanja i bezobrazluka se neguje kod sviju njih. Bilo je naporno gledati tu kombinaciju Majkl Dzeksona i pit-bula…

  15. Došlo vreme da pametni zaćute, a zeč(k)ići viču „Držte lopova!“

  16. Članica REM-a O. Zekić sebe smatra predsednicom toga tela. Sada mi je jasno zašto dve godine REM nije radio u punom sastavu, jer je O.Z. lakše manipulisati sa četvoro istomišljenika, nego sa sedmoro, od kojih neko nije poslušnik. Kako reče: imali smo većinu sa 4 člana! Po tome bi i Narodna Skupština mogla legitimno da radi sa 126 poslanika. Može ali to nije demokratija.

  17. Ova zekićka je je postala model ua pokazivanje mladima kako ne sme da izgleda i da se ponaša dama. Ona, očigledno, pripada rodu naprednjaka i treba da je se kloni ko hoće da sačuva duh.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.