Da li je dostavljač Wolta morao da dobije otkaz zbog SMS poruke: Sve zavisi od njegovog ugovora

Ostavite komentar


  1. Ne biste to rekli da je vas sin u pitanju, Ne budite zli i pakosni, od ogorcenosti i malicioznosti nikome nece biti bolje.

  2. Nije problem u Woltu, nego me razocaravaju te devojke koje prijavljuju momke zbog benignog udvaranja. Italijankama kazes da su lepe, one se osmehnu i zahvale. Mozda je to isuvise za nas mentalitet, ali, napakovati nekome otkaz? Sve je stvar kulture i stila.

  3. Svi dostravljaci koji divlaju po ulicama prvo treba da idu na obuku za voznju bicikla po gradovima Srbije.

  4. Ne biste to rekli da je poruku primila vaša devojka ili supruga ili da ste je dobili vi! Da vam se udvarao jel biste ga prijavili? Pa što kad nije bio vulgaran?

  5. Malo o tome šta je momak uradio, mnogo o tome da li su ispoštovane procedure za otkaz. Uvek forma ispred suštine.

  6. Uzgred, Volt ne bi smeo da ima monopol za neke prodavnice, a ne isporučuje u svim gradskim opštinama.

  7. Netacno, traze ti da otvoris firmu kao preduzetnik i onda dobijes ugovornda radis sa njima, tacno ono sto su ovde napisali a to lazna zaposlenost. Ovde je Wolt u debelom prekrsaju jer covek nije samostalan preduzetnik i treba im (po zakonu Srbije i EU) naplatiti 64% poreza i doprinosa koliko su ostetili drzavu i po meni treba ih kazniti jos dodatno jer taj covek nije imao zagarantovana prava kao zaposleni vec je bio bez ikakbih prava kao preduzetnik. Toliko

  8. Wolt (kao i svaki poslodavac) ne oslobađa se sopstvene odgovornosti za eventualnu štetu prema klijentu (ili nekom trećem) samim tim što je dao otkaz ili na drugi način disciplinski sankcionisao svog radnika. Klijent koji je pretrpeo neku štetu nema ništa od toga da tamo neki radnik dobije otkaz. Poslodavac i dalje mora da obešteti tog klijenta.

  9. Zloupotreba posla je dovela do otkaza, a vi što plačete na tuđem groblju sačekajte svoj red za plakanje pa onda plačite kako je svet bezosećajan i surov prema vama.

  10. Bata Gasic terao novinarku da klekne, pa nagradjen mestom sefa DB. Gde su tad bili svi ovi koji bi da razapnu nesrecnog radnika zbog jednog SMSa. Sram bre da vas bude. Zar nije mogla da ga upozori ili blokira, nego odmah u centralu. Ispade frka bez veze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.