Da li je policija kasnila za Monikinim otmičarem?

Nakon pronalaženja devojčice iz Niša koju je oteo osuđeni silovatelj Ninoslav Jovanović

Ostavite komentar


  1. A šta imate da kažete o sudijama, veštacima i tužiteljima koji puštaju zločince silovatelje povratnike na slobodu.

    Ovu temu zaobilazite. Zašto to zaobilazite?

  2. Pa nju je pronašao građanin a ne oni koji danima primaju obilne dnevnice i troše narodne(namerno ne kažem državne),resurse!!Šta bi bilo da onaj čovek nije rešiuo da kolje svinje?!Ja bih im ko u svakoj dobroj privatnoj firmi umanjio od plate zbog nesposobnosti i uzaludnog pravljenja troškova(ministru i direktoru policije prvo)!!

  3. Na žalost, ovaj slučaj je pokazatelj kakvu policiju imamo. Veća verovatnoća je da Malčanski berberin „uhapsi“ nekog policajca, nego obratno.
    Običan čovek je pronašao devojčicu, a policija sebi pripisuje zasluge i po bolnici postavlja mrtve straže, da je kao čuvaju. Od čega sad i koga???

  4. Posle bitke je mnogo mudraca i ne želim da budem jedan od njih, ali mislim da nam je policija, Rebić, dužna objašnjenje. Zašto su se lomatali deset dana oko Knjaževca, cca 50-60km. od Malče a po slučaju pronađena u Pasjači, cca 2 km između ta dva sela?

  5. Samo cekam da AV osmisli kako u ovu pricu ubaciti krivicu Djilasa, Jeremica, Obradovica…i pusti neku bljuvotinu u njegove (nazovi) novine.
    Hvalite se vojnim vezbama, helikopterima, avionima, a manijak dve nedelje izmice. Pokazali ste se u pravom svetlu!
    Ipak se nadam da ce neko sposoban uspeti da uhvati manijaka i preda ga policiji. Ima sposobnih i hrabrih ljudi medju nama.

  6. Opet im pobegao ili bolje rečeno „odleteo“ kroz prozor uprkos više stotina cajkana i tragača. helikoptera . kvadova i gle čuda termoviziskuh kamera i još kakvih pasa tragača. Postao je pravi neuhvatljivi duh pored“jake“ nam policije. Šta li će nam tek demonstrirati na sledećem prazniku ove naše bezbednosne formacije

  7. Naravno da su govorili:Ma, to su ciganska posla,rešiće se samo od sebe!-Čist rasizam!-Alarmirati svetsku romsku organizaciju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.