Da li je tužba Telenora pritisak na medije

Reakcije povodom tužbe privatne telekomunikacione kompanije protiv N1 i Adria News

Ostavite komentar

  1. Da ja tužim trglvca u ulici jer ima veću,lepšu,jeftiniju prodavnicu ?N1 je smeće od programa,desničari i propali novinari b92 je vode.Nigde novih ne kompromitovanih,ne zavisnih novinara.Na N1 i Nova S skraćuju suknje a ne proširuju mozak.Nisu se žalili kad su kršili ustav početkom 2000-2010 kad su bili jedini kablovski operater kupujući sve male regionalne operatere.Beskonačne reprize,ne zanimljiv program.Bio sam 10g Sbb kad sam otkrio da mi prate internet.Žalio se se,odgovora bilo nije.

Ostavite komentar

Društvo

Zašto su društvene mreže preuzele primat od televizija 9

Zašto su društvene mreže preuzele primat od televizija

Građani Srbije najviše vremena provode uz društvene mreže, dok se gledanost televizije u poređenju sa prošlom godinom povećala za dvadeset i više minuta dnevno, pokazalo je istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju u okviru programa "Nove pismenosti“.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.