Da li su Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obmanuli roditelje učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“?

Ostavite komentar


  1. Proverite zašto roditelji Ribnikara ne mogu svoju decu koju su ispisali iz te škole sada da upišu u neku drugu OŠ. Kažu im da nema mesta kad čuju da su iz Ribnikara. Roditelji su čuli da postoji interni dogovor o solidarnosti među školama sa Ribnikarom prpisan od vlasti. Ne treba vam Aleksić da biste se obavestili da ništa nije urađeno kako treba, nakin 3.maja

  2. I da su sve to ispunili od zahteva roditelja to je „bacanje prašineu oči“,a prava istina o događaju je zauvek ućutkana,jer je to bila „operacija pod lažnom zastavom“strane službe.Izvršioci tog dela su daleko od Srbije.Domaći pomagači su u Srbiji,pretpostavljamo…

  3. To što nije odgovorila na pitanje ne znači da neće ispuniti zahteve

  4. Evo većmeseci prolaze, a danima se ipinju svi iz vlasti sa nas ubede da Gašić, i ne samo Gašić, nego niko i nizašta nije odgovoran. Bastin odbrane im ruši spisak, jer je tu odgovornost jasna, konkretne i materijalno opipljiva. Za njih, nikakve veze to nema. Jedini pravi cilj ove vlasti je ostanak na vlasti, jer bolje od nas znaju šta i kako su radili i rade.

  5. Srbija,zemlja apsurda! Šef policije čita iz spiska imena dece za odstrel, gospodin ministar-keramičar iza njega sluša, i opet vrše istragu o tome ko je dao taj spisak.Čudo.

  6. Zar su zahtevi roditelja toliko brutalni,surovi i krvavi da nisu za javnost ❓❓❓❓❓❓❓

  7. Namerno su kao fol bili galantni da roditeljima prepuste da kao fol o necemu budu pitani i da kao donose neke odluke.
    A to u praksi znamo da se tri roditelja ne mogu ni oko cega da dogovore.
    Onda su oni defilovali dva meseca po televizijama dok su ovi svasta privukli ispod zita.

    Inace i kraj skolske godine je bio jer se nekom tako nadiglo da uradi a da niko niti je bio obavesten od profesora ????
    Ribnikar je mogao da preine odmah a svi ostali da rade.Ovo govori da imamo duduke koji se ne razumeju u svoj posao.
    Taj sto je dosao umesto Ruzica , ima srednju skolu maksimalno.
    Vlast je bas u vreme masakra prevela EPS u AD !!!!!! Onaj lik ko zna sta obecava / prodaje , niko pojma nema.
    Mora da vam je poznato da KK imao bele patike ( deca ga snimala kad je hapsen a izasao je NEKO u bez patikama sa krpom na glavi?
    Po kom to pravilniku ide ta krpa na glavu???? Koje je zakonsko obrazlozenje za to?
    Ovako imamo sve razloge da verujemo da je ova zvanicna verzija laz.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.