Da plaža bude bliža: Zrenjanin uvodi autobuske linije za kupališta 1Foto: M.P./Danas

Zrenjanin ima dva besplatna kupališta, na jezeru Peskara i na Tisi, kod Žabaljskog mosta, a da bi do njih stigli građani će ovog leta imati pomoć.

Naime, od ovog vikenda Zrenjaninci će moći do kupališta u svom gradu da odu i linijama gradskog prevoznika.

Naime, od petka, 21. jula, uvode se celodnevne autobuske linije do kupališta “Peskara” i do izletišta “Tisa” kod Žabaljskog mosta.

Za kupalište na jezeru Peskara voziće autobusi 4, 5 i 6 i to radnim danima, od 6 do 15 časova aobraćaće linija broj 4, na trasi Mužljanska kolonija – Fabrika stanica.

Od 15 do 20 časova svakog radnog dana će redovnom trasom, uz produženje do kupališta Peskara, saobraćati linije 5 i 6 u redovnim polascima a u danima vikenda, sa redovnim terminima polaska na produženoj trasi, do kupališta Peskara će saobraćati linija broj 6.

Od petka, 21. jula, uvode se i polasci do izletišta “Tisa” kod Žabaljskog mosta,sa polaskom od glavne autobuske stanice u terminima od 10, 15 i 19.30 časova.

Linija će koristiti redovna autobuska stajališta duž Zrenjaninske magistrale, zaključno sa poslednjim stajalištem na “Bagljašu”. Povratak sa Tise u terminima od 16 i 20 časova.

Cena autobuske karte do izletišta na Tisi je 150 dinara u jednom pravcu, a vlasnic povlašćenih godipnjih karata neće plćti prevo.

Sporazum je postigao grad Zrenjanin, u saradnji sa autobuskim prevoznikom “Net Bus”, kako bi građani mogli da posećuju popularne zrenjaninske letnje destinacije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari