Dekanica Filozofskog fakulteta: Niko ultimatumom ne može da otpušta ljude

Ostavite komentar


  1. Objasnite joj da vredjate ustavni poredak Srbije,….a fakultet treba odmah zatvoriti,jer podržavate ustaštvo…..mislio sam da na fakultetima bar tamo rade malo pametni ljudi,kad ni tamo ništa….budale

  2. Dekanica treba sa svojim kolegijumom da donese odluku. Iznad nje je ministarstvo prosvete. Ulica ne treba da otpusta profesore kao sto ne treba da smenjuje legitimnu vlast. Ako hocemo vladavinu prava onda to vazi za sve.

  3. Gde vi živite? U Zanzibaru? Nas 18 je otpušteno 2010 iz Direkcije Za Železnice. Bile su i dve majke sa 3 i 4 dece. Mogu oni sve.

  4. Госпођо, немогуће да нисте читали изјаве ваших професора Глухоњића и Кишјухаса у Данасу, али ако нисте прочитајте, јер „ђаво је дошао по своје“, много је тога нагомилано и прешло сваку меру, ипак су то професори и педагози и све најгоре говоре о земљи у којој живе, о народу и религији којима не припадају, што је у најмању руку непристојно.

  5. I gospođa Dekanica treba da ode , zajedno sa Dinkom . Očigledno ne poznaje stvari . Jedno je upravljati visoko naučnom ustanovom a drugo je biti nastavnik neke katedre .. Moji Srbi gedže , kao i ja , rekli su da je jedno u diple svirati a drugo etiku predavati . I to će ostati zauvek . Žalosno je širite bolesti .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.