Diković: Nisam činio zločine

Ostavite komentar


  1. A što je Fond za humanitarno pravo prikupio obimnu građu o zločinima koje je pičinila jedinica kojom je komandovao, to ništa ne važi. U drugim državama on ne bi nikad mogao biti načelnik vojske!

  2. @IC: Za razliku od svih Vas on je nranio Srpski narod na Kosovu i Metohiji.

  3. Jesi Srbin… Jesi, pa kriv si po "međunarodnom pravu" na osnovu te činjenice… Putuj Evropo…

  4. ISTINA:
    Ovdje se neradi o tome da je on činio zločine. To ne znam i vjerujem da nije. Da Amerika zna da je činio zločine skinuli bi ga sa položaja vjerujem. O čemu se u stvari radi. Svi naši oficiri, koji su bili u prošlim ratovima na dužnostima načelnika i više ili su imali čin majora i više. Sve te starješine vojske su stavljene na listu zabrane ulaska i putovanja za Ameriku, Austaliju i Knadu. To su jednom iz udruženja vojnih penzionera tražili da MVP i Dačića, traži da se to poništi i ispravi nepravda prema pravednim. MVP Srbije izgleda nije tražilo od nadležnih ministarstava tih zemalja, da se to poništi i da se ispravi nepravda. Te molim da se to zatraži i preko lista Danas. Prava je istina to, ja nemogu ići kod sestre, kada je ženila sina, a idem u Italiju, bio u Hrvatskoj hiljadu puta. Ratovao po moralnom uvjerenju i kako sam obučen tokom vojnog školovanja i običajima ratovanja…Srdačan pozdrav. molim Danas da ovo moje saznanje istraži. Hvala unapred…

  5. Milosevic, Nikolic,,Mladic, nismo cinili zlocine…………brrrrrrrrrrrr za srpsko-srbijansku javnost!

  6. FHP i Natasa Kandic su tuzeni od strane Dikovica i on je dobio milionsku ostetu – toliko o validnosti prikupljenih dokaza. Pisao sam vec, da je ovo kampanja da se sudu za ratne zlocine UQK pidruze i zlocini Srba nebili umanjili svoju odgovornost. uostalom to je stara balkanska boljka da se zlocini npr ustasa minimiziraju zlocinima cetnika. Na srecu kosovski Srbi podrzavaju tanku skupstinsku i vladinu vecinu pa da ujudurma nece proci a zapad zna do jos postoji inicijativa da se sud za zlocine UQK sa Euleksa i suda R.Kosovo prebaci u UN a ako se to desi R. Kosovo i da postane clanica UN nikada nece imati svoju vojsku jer ona bastini UQK-teroristicko-fasisticku-balisticku proslost.

  7. Anastasija Marković, ako je ovaj ikoga nahranjivao nije smeo to raditi selektivno vec i srpski ali i albanski narod. U to doba je Kosovo bilo u sastavu Srbije pa je i albanski narod bio nas narod. To je uostalom i danas ako cemo po tvrdnjama vlasti i SPC.
    Mnogo smo mi dvolicni. Posle se cudimo sto Albanci nece sa nama. Mi bi Kosovo ali bez Albanaca.

  8. Господине Диковићу,све док не поклоните један бубрег Харадинају или Тачију нисте добро дошли у америчку дубоку државу!Пожељно је бубрег дати на живо,без анестезије-тако оби квазихирурзи више уживају!!!

  9. "… док не поклоните један бубрег Харадинају или Тачију…" Hmm, vidim da ni Haradinaja nisu pripustili. Mogli bi i oni da pripreme bubrege za đenerala. Bele…

  10. Ali ,da li je bilo prekomerne upotrebe sile,pod uticajem prekomerne propagande ( s nase strane )…??

  11. @Драган Пик-лoн; Prosto ne mogu da se načudim da u Vašem (gornjem) komentaru niste uspeli da udenete Vašu omiljenu floskulu o dragom "INAUGURANTU" kao famoznu poštapalicu u većini ličnih personalnih komentara, ovde u uvaženom "Danas"-u, a i na nekim drugim portalima. Znate šta – ponekada je pametnije ne napisati ništa, ako nije neophodno, prikladno, suvislo, – nego napisati nešto nesuvislo i glupo. I još nešto. Budite uviđajni i korektni i nezloupotrebljavajte dobrotu i toleranciju uvaženih administratora ovog portala, ako je ikako moguće. I ne samo zbog njih već i zbog probranog, obrazovanog,…….. publikuma koji želi da pročita nešto pametno, pristojno i korektno. Izvinjavam se publikumu zbog "ad homniema". Nije mi, naime, to običaj, ali evo ovog puta ne izdržah. P.S. Ovo je dobronamerno i bez zadnjih namera. Nadam se da razumete.

  12. Nije Diković činio zločine, albanci su se sami ubijali i sami su punili hladnjače. On nema pojma o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.