Direktor s dušom 1

Dragi prijatelji,

Potresla me je vest o odlasku Duška Mitrovića.

Bio je duša od čoveka i direktor s dušom. Bio je beskrajno odan Danasu, neumoran, požrtvovan i strpljiv u svakodnevnom suočavanju s bezbroj izazova, s pritiscima i svakojakim nedaćama koje su pogađale Danas i Dan graf.

Mada je bio zadužen za poslovanje, na prvom mestu su mu bili ljudi.

Hiljadu i dvesta puta smo zajedno počinjali radni dan, pre nego što je većina danasovaca došla na posao, a završavali smo ga najčešće tek kad je većina stavila tačku i isključila kompjuter.

Duško je tako radio svakog dana, od juna 1997. Držao je u glavi silne brojke, na ceduljicama od kojih se nije odvajao imao je svu pasivu i aktivu, sve planove i mogućnosti, sav haos u kojem je valjalo krmaniti brodicom Danasa u divljim i sve bešnjim vodama miloševićevske, dosovske i naprednjačke Srbije.

Bio je smiren, radan i borben. Častan i čestit.

Umeo je da prenese na saradnike uverenje da uvek postoji rešenje i izlaz. Imao je i energiju koju je nenametljivo prenosio na sve koji su s njim radili.

Satro se na poslu.

Molim vas da Duškovoj porodici prenesete moje najiskrenije saučešće.

In memoriam (1950-2020)

Direktor firme Dan Graf i jedan od osnivača i vlasnika lista Danas Dušan Mitrović preminuo je danas u Beogradu u 70. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Knjiga žalosti povodom smrti direktora i jednog od osnivača i vlasnika lista Danas Dušana Mitrovića biće otvorena od danas do petka 23. oktobra, svakog dana u periodu od 9 do 17 časova u redakciji lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari