Direktor UKC Niš: Ljajić svestan i komunikativan, za sada isljučena bilo kakva hiruška intervencija 1foto FoNet

Rasim Ljajić, bivši ministar i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, koji je teško povređen juče u saobraćajnom udesu kod Ražnja, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen.

Direktor Univeritetskog kliničkog centra Zoran Perišić saopštio je jutros da je Ljajić zadobio teške povrede grudnog koša, rebara i glave, pa će mu zbog toga danas biti ponovljena kompletna dijagnostika.

„On je svestan i komunikativan, ali je pod celodnevnim nadzorom na intenzivnoj nezi u UKC. Konzilijum lekara UKC će nakon ponovljenog skenera odlučiti o daljem lečenju, mada je za sada isljučena bilo kakva hiruška intervencija“, rekao je Perišić.

Ljajić je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći juče oko 9 časova, na auto-putu od Beograda ka Nišu, kod Ražnja, kad je automobil „škoda superb“ sleteo sa putam i prevrnuo se. Automobil je vozio Branko Gogić, direktor preduzeća Emisiona tehnika i veze i predsednik IO SDSP, koji je poginuo.

Policija još nije saopštila uzroke ove stravišne saobraćajne nesreće, a nisu ni poznati kuda su pošli Gogić i Ljajić, kao ni da li „škoda superb“ službeni automobil.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari