Disciplinski postupak i protiv dvoje učenika Sedme gimnazije

Nakon incidenta

Ostavite komentar


  1. Bacanje prašine u oči lakovernom narodu….agresija koja kulja od 1990 je u svim segmentima društva rad u osnovnim i srednjim školama je „nemoguća misija“ ali nije bolje ni na fakultetima.. što ne provere novinari….da već oko 25 godina čak ni na fakultetima od „agresije, buke i besa“ nije moguće držati akademska predavanja…. deca znači upišu fakulet i tamo umesto da se ponašaju akademski, da nauče struku, oni se ponašaju kao da su na fudbalskom stadionu…

    1. Skolarina na fakultetima u Srbiji kosta po nrkoliko hiljada evra. Ako profesori na fakultetima traze toliku skolarinu , pa nisu sposobni da drze nastavu, sta reci?

  2. A šta je sa direktorom ove gimnazije i da li će protiv njega biti pokrenut postupak? Po izjavama profesora, direktor ništa nije preduzimao kada mu je isti profesor dovodio učenike iz istog razreda zbog ometanja časa.

    1. A mozda je i Ministar kriv jer ovaj profesor nije sposoban da drzi cas kod dece koja imaju po 16 god. E dragi Boze prvi put cujem da profesor tuzi ucenike. Nadam se da ce roditelji njega da tuze pa jos da ide u zatvor.

  3. Ma super, dajte im Ukor Direktora, treba kod dece negovati idiotluk.
    A direktor, retko velika poltroncina. Prva izjava za medije, samo prica o deci, psiholoskoj pomoci koja im je pruzena, bla, bla… covek reci ne rece da objasni kakva su ta deca, kakav im je kucni odgoj i sta je predhodilo svemu. Da li su za predjasnje (visemesecno) nepostovanje licnosti i autoriteta nastavnika bili adekvatno kaznjavani? I direktoru trrba odrzati disciplinsku komisiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.