Đilas: SSP nema nikakav problem sa NS

Lideri Stranke slobode i pravde i Narodne u isto vreme odvojeno bili u Kragujevcu, sve više medijskih napisa o njihovim nepomirljivim neslaganjima

Ostavite komentar


  1. Staro je pravilo da retko kvantitet da neki kvalitet,a opozicija je baš razjedinjena i rasparčana.

  2. Stičem utisak da je zakazivanje sastanaka u istom danu, bio plan da bi se podigla prašina, a što se tiče postojanja sukoba izmedju DJilasove i Jeremiceve partije, ocigledno je da njih dvojica zajedno ne mogu da funkcionisu.

  3. Nema nikakvih problema kad obojica znaju da na političkoj sceni ne mogu ništa više da urade, međutim želja za vlašću je jača od realnih mogućnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme 10

Danas u Srbiji toplo i nestabilno vreme

U Srbiji će danas biti toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, a posle podne i s lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.