Đilas: U Multikomu nije zaposlena novinarka Biljana Lukić, već žena sa istim imenom i prezimenom 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Iako je novinarka Biljana Lukić za naš list demantovala da je “na Đilasovom platnom spisku”, kako uporno tvrdi vlasnik Informera Dragan J. Vučićević, ovaj list i dalje u svojim “eksluzivnim otkrićima” nazvanim Veritas papiri, navodi da je Lukić zaposlena u Multikomu, preduzeću čiji je većinski vlasnik Dragan Đilas. Sada je i lider SSP demantovao navode Vučićevića, ističući da je u Multikomu zaposlena žena sa istim imenom i prezimenom, a ne Biljana Lukić za koju oni tvrde.

– Poruka za Anu Brnabić i tabloide. Novinarka Biljana Lukić nikada nije radila u Multikomu. U mojoj firmi već 10 godina zaista radi žena koja se zove Biljana Lukić. Ima 59 godina i radi kao spremačica. Ugovor u prilogu. Toliko o „dokazima“ – naveo je Đilas na svom Fejsbuk profilu, objavivši ugovor o radu sa spremačicom zaposlenoj u njegovoj firmi.

Novinarka Biljana Lukić je nedavno za naš list najavila da će zbog izrečenih laži, ne prvi put, tužiti Vučićevića, na šta je on odgovorio sa “jedva čekam”.

Đilas: U Multikomu nije zaposlena novinarka Biljana Lukić, već žena sa istim imenom i prezimenom 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari