Đorđević podelio dvojke

Zaposleni u Ministarstvu rada tvrde da su izloženi pritisku i diskriminaciji

Ostavite komentar


  1. Pa tako je to kad ćutite a ministar vam postane osoba sa kupljenom diplomom sklona prevarama i obmanama. Situacija je poodavno „ili mi ili oni“, a oni su u manjini pa ne znam šta čekate?

    1. Na barikade@
      Kakve veze ima diploma ministra sa neposrednim izvršiocima koji su pretežno najgori ljudski šljam i bagra? Jel treba on lično i to da radi?
      Ljudski faktor ne postoji, stručnost ne postoji,
      treba ih sve pohapsiti kao izvršioce i saučesnike(znaju a ćute i okreću glavu) za zloupotrebe.

    2. O, Boze, „genitalni finansista“ nekom deli ocene?!!!!! U kakvom Sprdistanu mi ovo zivimo???

    1. Pa naravno,krivi su oni pre 2012,dakle prethodna lopovska vlast,kako uopste moze nekom pasti na pamet da je ova vlast losa,i da ne radi dobro.Pobogu ,zivimo u zlatno doba,tako kaze PreCednik,I nema tu druge…

    1. Tanja@
      Naravno da itekako ima veze, kojim znanjem i kakvom diplomom raspolaže resorni ministar, ali pre svega treba da bude čovek i da pokaže određenu empatiju kako prema korisnicima tako i prema zaposlenima, koji zaista izgaraju na poslu za veoma male, nikakve plate,a ne da se trudi da zagorča svima njima život, u čemu je jedino i bio uspešan svo vreme svoga ministrovanja u ovom ministarstvu. Njegovi neposredni izvršioci, tzv. specijalni savetnici za bezbednost i ostali opskurni likovi na raznoraznim izmišljenim radnim mestima, svakako nisu obuhvaćeni ocenama, a ocenjivanjem njihovog, rada,, (mobinga i lopovluka) kao i ostalih njihovih nepočinstava bi trebalo da se pozabave nadležni organi, kao i njihovim procesuiranjem.

  2. Treba pogledati top listu Ivana Ivanovica ko je po njegovom i misljenju gradjana poneo laskavu titulu najglupljeg ministra u ovoj vladi u mozda u istoriji Srpske vlade !!!

    Prvo mesto : Zoki genitalac !

  3. Samo radnici mogu da rade na unapređenju svog položaja. Ručni rad, sa usr… motkama preko leđa.

  4. Zar neko očekuje nešto od ov7h naprednih? Čovek sproveo reformu pa podelio dvojke. Znači svoj rad je ocenio dvojkom. Prosto. Genitalni finansista.

  5. Pa poenta je da ih teroriše i maltretira, da daje dvojke, opomene, kazne 10% od plate i sl, a onda da ih otpusti, ako sami ne odu! E, a onda na to radno mesto primi SNS poslušnike sa kupljenim diplomama! Ovaj što je otpušten tuži, ali pošto procesi traju bar 3, 4 godine, mirni su za to vreme…
    Sve ovo lično iskusila!
    Eto, to je to ZLATNO DOBA!

    1. Takođe lično iskusila. Četiri godine na sudu. Moram da izrazim gnušanje nad činjenicom da „genitalni finansista“, koji nema „pandam“ u istoriji beščašća, ocenjuje bilo koga.

  6. Ko god da dodje za ministra ne moze nista popraviti dok se ti centri za socijalni rad ne reorganizuju na terenu. Treba ih potpuno zatvoriti, napraviti nove sluzbe sa odgovornim pristupom. Sada su te sluzbe leglo nerada i korupcije.

  7. To je ta tragedija i katastrofa postkomunisticke Srbije koja nas prati jos od devedesetet i preti da Srbija ostane bez mladosti koja masovno odlazi a ostaju stari koje vlast koriste za svoju ideolosko politicku promociju koja vodi u totalan raspad zaostale, nezaposlene siromasne i gotovo napustene zemlje bez buducnosti.

  8. Ima li neko da Đorđeviću podeli dvojku?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.