Dopis porodica ubijene dece: Zaprepašćeni smo odsustvom kapaciteta roditelja da razumeju šta se stvarno dogodilo u Ribnikaru

Ostavite komentar


  1. Највећа срамота у овој трагедији је што и овде важи онај принцип да кукавице првенствено нападају слабији пол, дакле, девојчице. Убијено је укупно 10 људи. Један одрастао мушкарац, један дечак и ОСАМ девојчица. Сумњам да су га девојчице угрожавале више од дечака али ипак се одлучио да се прво њима освети, вероватно јер би дечаци, можда, пружили отпор и савладали га па би испао глуп у друштву, још више него што јесте.

  2. Da li ovi roditelji znaju imena zrtava iz Mladenovca ili oni nisu vazni? Da li se njima pravi mauzolej?

    Gde je empatija ovih roditelja? Po njima, vise niko ne sme da se pozali ni na sta, niti da ima neki problem, jer njegovo dete nije nastradalo u Ribnikaru.

  3. Dogodio se masakr ali i to da roditelji koji su ovoliku tragediju preziveli dozvoljavaju sebi da ih usmeravaju rezimski advokati i da osim jedne porodice ne nalaze za shodno da tuze skolu i drzavu a da sada i pored preporuke i domacih i svetskih psihologa i psihijatara i dogovra sta i kako sada hoce da onemoguce drugu decu da idu u skolu jer hoce memorijalni centar na celoj povrsini dela za starije razrede.
    Sve ovo na kraju ce iskoristiti oni koji ce sve da sruse i poredjaju svoje kockarnice, kladionice , vinoteke i skupe stanove i klubove. Ima samo jednu tablu negde da cusnu i to ce biti to. Mladenovac i one divne mlade ljude i njihove porodice niko i ne pominje. Mocni, bogati i uticajni roditelji Ribnikaraca debelo uznemiravaju javnost.

  4. Citam komentare , ne mogu da verujem…
    Da li ljudi prate, ili komentarisu tek da bi komentarisali?

  5. Hvala Danasu što je objavio komentare Elitne zrtve i Pakao i time objasnio kakva nam je elita koja piše takve komentare i koji nas pakao još čeka,,

Ostavite komentar


Društvo

Šta meteorolog Đurđević poručuje pred najavljenu promenu vremena? 10

Šta meteorolog Đurđević poručuje pred najavljenu promenu vremena?

Kako je upozorio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), posle pretežno sunčanog i toplog vremena, u Srbiji danas dolazi do preokreta - promene vremena narednih dana doneće nestabilno vreme sa padavinama, ali uz grmljavine i grad. Klimatolog i meteorolog Vladimir Đurđević je u emisiji "Probudi se" objasnio šta nas tačno čeka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.