Dragan J. Vučićević: Izazvao sam saobraćajnu nesreću, povređena je devojka

Ostavite komentar


  1. Zašto naglašava da je policija obavila uviđaj u skladu sa zakonom. Pa kako će drugačije? Ili je i ovo vest?

  2. Sve seljakluk koji se i ocekuje, ovaj covek, Skoda, Zarkovo, izazvao sudar… cudilo bi me da je Jaguarom udario nekoga u Monaku. Ovako, nista novo.

  3. Režim i njegovi poslušnici, od Mitrovića, do ovoga DJ. Vučićevića, ponašaju se kao da su Bogom dani, i da za njih ne vrede nikakve norme.
    On je udario devojku, na pešačkom prelazu, pa zar postoji nešto gore od toga, a vadi se pričom, da je ona lakše povređena.
    Naravno, da on to ne može znati, pogotovo ako je istina, što kaže očevidac.

  4. Ovi baš gaze po žene..
    Mlađani Žeks, Babić, Kum pa sad i ovaj Vučićević.
    Jel testiran na drogu, jel koristio telefon?

  5. Da se, ne daj Bože, to dogodilo nekome iz opozicije, razvlačio bi ga danima na naslovnoj strani đubreta od njegovih novina. Ovako, nikad finiji, manji je od makovog zrna.

  6. Hoćemo izveštaj policije, jer očevidac kaže da je devojka letela 3 metra i da je pala na ledja…ništa ti ne verujemo. Čovek čiji list objavi u godini 259 lažnih vesti na naslovnoj strani je patološki lažov, tako da čekamo izveštaj policije i tužilaštva, a oni neka paze šta rade

  7. Pa dobro, PRIZNAO je, POKAJAO se… Pustite sad organe da rade svoj posao i sve je u redu

  8. Izvor iz policije tvrdi, da je Dragan J. Vucicevic imao 2,8 promila alkohola u krvi veceras

  9. Test na kokain nije radjen. A i snimka kamere na banderi nema jer je padala kisa. A mozda u bude snimka vestacka intiligencija to zacas snimi. Sutra da se objavi da je Djilas poslao namerno zenu da se baci pod auto. Udba sve moze za svog coveka. A moze biti posle 17 decembra da doticni pocne novi zivot u Moskvi

  10. Ne brini Dragane ,procices kao i zeljkov sin. Lako je tebi imas Aleka ali ce biti tesko devojci zbog tvoje nepaznje.

  11. Sta misli kad kaze dacu sve od sebe da pomognem devojci i njenoj porodici i zar i on vozi skodu?

  12. Pošto je devojka pretčavala ana crveno i namerno mu se bacila na haubu da bi opanjkala vlast, platiće štetu na autu.

  13. Ma kad je mogao Zeksov sin da ubije devojku prolazeci kroz crveno i izvuce se, tebi tek nece dlaka s glave faliti. Bahati naprednjaci nas i doslovno gaze.

  14. Zaboravio se čovek u ovoj izbornoj euforiji. Žurio na Pink. Da čujemo lekarski izveštaj odmah dok nije falsifikovsn. Gospodo lekari ne podležite pritisku.

  15. NIJE POSTENO NAPADATI GA I MEŠATI POLITIKU SAD BAŠ PRE IZBORA JA SAM IZ DS. PENZIONER I SVAKO. SE MOGLO DESITI KIŠA.. MAGLOVITO… NEK JE SA DEVOJKOM SVE OK. PRIZNAO.. POZVAO. HITNU POMOĆ.. MILICIJU.. I ŠTA SAD NESATE OPET DJILASA MA MANITE SE LJUDI ON JE BIO ZADNJA RUPA A SVIRAJKU ŠTO BI REKLI LESKOVAC…. BIO GRADONACELNICI NIJE BIO LOS A TO DAL JE KRAO VIŠE ILI MANJE OD PRETHODNI KA ILI SADAŠNJIH NIJE NI BITNO… E SAD DAL JE BIO POD ALHOHOLOM SVE VI ZNATE… NEK SE DEVOJKA OPORAVI… SREĆNO JOJ BILO… A ON MOŽDA I NEK ODGOVARA PA KAKO KAŽE SUDIJA DAL NOVČANO I BILO KAKO…

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.